Aktywne Wpisy

Graner +9

Larsberg +1
Czy są tutaj ludzie którzy przeszli pierwszego Stalkera czyli Cień Czarnobyla na poziomie Master?
Pamiętam jak grałem w to lata temu po raz pierwszy to nawet na nawicjuszu były duże problemy z ukończeniem kampanii ale wtedy byłem zwykłym kotem który nawet nie wiedział do czego służy śrubka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Teraz bogatszy o doświadczenia w fps'ach i ze sprzętem pozwalającym odpalić ten tytuł w 180Hz z minimalnym
Pamiętam jak grałem w to lata temu po raz pierwszy to nawet na nawicjuszu były duże problemy z ukończeniem kampanii ale wtedy byłem zwykłym kotem który nawet nie wiedział do czego służy śrubka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Teraz bogatszy o doświadczenia w fps'ach i ze sprzętem pozwalającym odpalić ten tytuł w 180Hz z minimalnym
źródło: temp_file2445200029531261653
Pobierz

#dieta #zywnosc #rymanowski #pospieszalski
źródło: image
Pobierz@josedra52 najgorsze, że ona ma tym po prostu biznes, a to że rozpowiada farmazony trafia na podatny grunt
Możesz mi naskoczyć z tą twoją zgodą...
źródło: comment_1659439679FplUa2KZpNqpfhE6lyEmN5
Pobierzhttps://www.youtube.com/watch?v=Cfk2IXlZdbI
@pezet90 wiadomo, filmiki z żółtymi napisami mające wywołać poruszenie u ciemnoty. Bazują na niewiedzy i ignorancji, pokazując cześć prawdy i przedstawiając ja w taki sposób, by ciemnogród się zesrał.
Badania naukowe są nieubłaganie, nie trzeba ich finansować bo metaanalizy wykluczające konflikt interesów wskazują, że spożywanie choćby rafinowanego oleju rzepakowego jest korzystne dla zdrowia.
Zamiana
Jak ktoś szuka prawdy, a nie potwierdzenia swoich wierzeń to znajdzie. Jak ktoś ma ten dryg do bezkrytycznego przyjmowania wszelkich teorii spiskowych za pewnik zgodnie z zasadą uruchamiania "niezalerznego myslenja",