Wpis z mikrobloga

@josedra52: no przecież dobrze napisał. Po co ci rafinowany olej roślinny? Ja już dawno wyrzuciłem i polecam swoim klientom. Tylko oliwa do smażenia i na zimno. Do tego masło, masło klarowane, smalec, łój wołowy, smalec gęsi.
  • Odpowiedz
@mateos11: czyli będziesz mieć na sumieniu wszystkich tych naiwniaków, którzy ci zaufali i r-------i sobie lipidy, a w konsekwencji nawalili na choroby układu krążenia. Samemu rób se co chcesz, ale na beztroskie polecanie gówna innym nie ma mojej zgody.
@josedra52 najgorsze, że ona ma tym po prostu biznes, a to że rozpowiada farmazony trafia na podatny grunt
  • Odpowiedz
@Saprofit: A ja zaraz po tym wywiadzie mówiłem, że o ile od dawna w pewnych kręgach ta baba była znana ze swoich szurskich głupot i w innych wąskich kręgach była wychwalana pod niebiosa bo mówiła ludziom to co chcą usłyszeć, tak teraz jej popularność wybuchnie, bo oczywiście udziału w debatach brać nie będzie, ale wielu twórców będzie ją zapraszać, bo się klika. Może Przemek Górczyk czy Zurnalista jej nie zaprosi
  • Odpowiedz
@Pan_Szeryf: O k---a nie rozwinąłem postam, nie wierzę że typ a cała powaga linkuje takie coś xdd

@pezet90 wiadomo, filmiki z żółtymi napisami mające wywołać poruszenie u ciemnoty. Bazują na niewiedzy i ignorancji, pokazując cześć prawdy i przedstawiając ja w taki sposób, by ciemnogród się zesrał.

Badania naukowe są nieubłaganie, nie trzeba ich finansować bo metaanalizy wykluczające konflikt interesów wskazują, że spożywanie choćby rafinowanego oleju rzepakowego jest korzystne dla zdrowia.
Zamiana
  • Odpowiedz
@Inozythol: odniosłeś się do czegokolwiek? Poziom dyskusji "filmiki z żółtymi napisami vs badania naukowe" sobie podaruję. Jedz g---o, miliony much nie mogą się mylić( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@pezet90: tak w moich komentarzach niejednokrotnie pisałem na te tematy zanim ta baba udzieliła tego swojego wywiadu. Nie będę dla kilku d.ili poświęcał kilku godzin na wyszukiwanie badań naukowych i formułowana przekonujących odpowiedzi bym potem dostał taką odpowiedź jak Twoja.
Jak ktoś szuka prawdy, a nie potwierdzenia swoich wierzeń to znajdzie. Jak ktoś ma ten dryg do bezkrytycznego przyjmowania wszelkich teorii spiskowych za pewnik zgodnie z zasadą uruchamiania "niezalerznego myslenja",
  • Odpowiedz