Wpis z mikrobloga

Pewnie mało osób wie dlaczego Kiszak na Twitchu jest pod nazwą Putrefy, a mianowicie wymyślił kiedyś, że zostanie anglojęzycznym streamerem. XD Oczywiście nie oglądał go nikt po za widzami z Polski, a gadanie na siłę po angielsku sprawiło tylko, że ubyło mu widzów. Po tym epizodzie próbował wrócić do poprzedniej nazwy, ale mu ktoś ją ukradł, bo jej nie zabezpieczył w żaden sposób. XD

#kiszak
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@IV_RP: to jest jego konto z nazwą Kiszak. Pisał do supportu by mu podmienili, ale nie chcieli tego zrobić. Twitch działa tak, że jak by teraz zmienił nazwe na koncie, to nick Kiszak wróci do puli dosepnych nazw za 6 miesięcy. Więc ktoś możę mu zająć ten nick
  • Odpowiedz
@GokaDepeth: Szkoda że nie ma żadnych shotów jak mówił że dla polaków już nie będzie streamował bo to debile, a po angielsku to on może dotrzeć do normalnych ludzi xDD
  • Odpowiedz
Pamiętam ten rozdział 10-30 widzów na strimach po angielsku, nikt nie chciał słuchać po angielsku tego skrzeczącego głosu.

@GokaDepeth: To nie jest tak, że nikt nie chciał słuchać tego skrzeczącego głosu. Po prostu na tle innych anglojęzycznych twórców absolutnie niczym się nie wyróżniał i nie było totalnie nic zachęcającego do tego żeby go oglądać. Bo co on robił streamując po angielsku? No na przykład ryj sobie malował, ale to robi
  • Odpowiedz
Szkoda że nie ma żadnych shotów jak mówił że dla polaków już nie będzie streamował bo to debile, a po angielsku to on może dotrzeć do normalnych ludzi xDD

@nufdcvbt: On ogólnie ma jakiś kompleks polski chyba tak jakby miał jakiś uraz do tego kraju. Zawsze jak jest poruszany temat polski nie ważne na jakiejś płaszczyźnie to on bardzo lubi umniejszać.
  • Odpowiedz
On nawet mówił że Szopen i Skłodowska nie byli Polakami, tylko debile z polski tak sobie ubzdurali.

@nufdcvbt: Robert Lewandowskie też pewnie nie jest bo umie mówić w języku niemieckim, w sumie to ja też pewnie nie jestem bo umiem mówić w języku niemieckim, angielskim oraz coś tam po hiszpańsku i rosyjsku 5 przez 10. Oczywiście jak znam życie tłumaczeniem będzie, że to bait a Polacy dają się łatwo bajtować.
  • Odpowiedz
Po tym epizodzie próbował wrócić do poprzedniej nazwy, ale mu ktoś ją ukradł, bo jej nie zabezpieczył w żaden sposób. XD

@IV_RP: tu akurat mowil, ze jak zmienial nazwe na putrefy to od razu zalozyl drugie konto z nickiem kiszak by miec w razie czego na powrot. tylko ze twitch nie chce zamienic nickow obu kont do ktore do niego naleza, powiedzieli mu ze pierw musi zmienic nick na koncie
  • Odpowiedz
On ogólnie ma jakiś kompleks polski chyba tak jakby miał jakiś uraz do tego kraju. Zawsze jak jest poruszany temat polski nie ważne na jakiejś płaszczyźnie to on bardzo lubi umniejszać.

@Cztero0404: Bo tutaj ludzie mu predzej powiedzą ze jest debilem co miało miejsce wiele razy. Wiec stosuje taka kobieca logikę, ze wszyscy winni tylko nie on i wydaje mu sie, ze gdzie indziej go pokochają
  • Odpowiedz
  • 0
pamiętasz w którym roku była ta przygoda z angielskimi streamami?

@Levandyr: jakoś 2021-2022 może, ale pewnie nic nie znajdziesz z tego, bo skutecznie posprzątane.
  • Odpowiedz
@Levandyr: jakiś 2018/19 tak myślę

wtedy dostałem perm bana za komentarz Chad kiszak vs virgin putrefy xD Chodziło mi o to ze kiszaka z yt oglądało mi się lepiej niż angielskiego putrefy. Teraz ten ban to odznaka xD
  • Odpowiedz