Aktywne Wpisy

powinem juz spać ale mysli przeróżne. Mętlik w glowie na jaki samochod sie zdecydowac. Kazdy z rozwazanych na swoje plusy i minusy

izimizixdd +4
Otwieram swój wątek porad życiowych, będę konkurencją dla @MackaCthulhu.
Daję darmowe porady życiowe.
Napisz pytanie, a ja odpowiem radą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Daję darmowe porady życiowe.
Napisz pytanie, a ja odpowiem radą ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#kiszak
źródło: Zrzut ekranu 2025-11-09 124729
Pobierz@GokaDepeth: To nie jest tak, że nikt nie chciał słuchać tego skrzeczącego głosu. Po prostu na tle innych anglojęzycznych twórców absolutnie niczym się nie wyróżniał i nie było totalnie nic zachęcającego do tego żeby go oglądać. Bo co on robił streamując po angielsku? No na przykład ryj sobie malował, ale to robi
@nufdcvbt: On ogólnie ma jakiś kompleks polski chyba tak jakby miał jakiś uraz do tego kraju. Zawsze jak jest poruszany temat polski nie ważne na jakiejś płaszczyźnie to on bardzo lubi umniejszać.
@nufdcvbt: Robert Lewandowskie też pewnie nie jest bo umie mówić w języku niemieckim, w sumie to ja też pewnie nie jestem bo umiem mówić w języku niemieckim, angielskim oraz coś tam po hiszpańsku i rosyjsku 5 przez 10. Oczywiście jak znam życie tłumaczeniem będzie, że to bait a Polacy dają się łatwo bajtować.
@IV_RP: tu akurat mowil, ze jak zmienial nazwe na putrefy to od razu zalozyl drugie konto z nickiem kiszak by miec w razie czego na powrot. tylko ze twitch nie chce zamienic nickow obu kont do ktore do niego naleza, powiedzieli mu ze pierw musi zmienic nick na koncie
@Cztero0404: Bo tutaj ludzie mu predzej powiedzą ze jest debilem co miało miejsce wiele razy. Wiec stosuje taka kobieca logikę, ze wszyscy winni tylko nie on i wydaje mu sie, ze gdzie indziej go pokochają
@Levandyr: jakoś 2021-2022 może, ale pewnie nic nie znajdziesz z tego, bo skutecznie posprzątane.
wtedy dostałem perm bana za komentarz Chad kiszak vs virgin putrefy xD Chodziło mi o to ze kiszaka z yt oglądało mi się lepiej niż angielskiego putrefy. Teraz ten ban to odznaka xD