Wpis z mikrobloga

@mleko3-2procent: Ale z ciebie śmieszny dzieciak mleko. Jakbyś nie zauważył pokemonie, to ja wczoraj napisałem kilka komentarzy rano, a potem dopiero ok 12 w nocy, bo nie miałem czasu na wykop xD. Wieczorem napisałem w jakimś komentarzu, że "kilka ukraińskich elektrowni i elektrociepłowni oberwało iskanderami". Więc dosyć zabawne są te twoje wygibasy, bo najpierw ciągle wyzywasz mnie od ruskich agentów, a potem chcesz, żebym z jakimiś niby ruskimi na wykopie
  • Odpowiedz
@Szinako: Ja wiem, jedyne co robisz to szczekasz na Ukrainę a jak piszą bzdury to nie masz czasu XDDD

Poza tym nigdy nie napisałem ze jestes ruskim agentem XDDDD ale już nie pierwszy raz widzisz rzeczy których nie napisałem XDDDD Czekam nadal aż pokażesz gdzie komentowałem ukraińskie desanty w Pokrowsku XDDD
  • Odpowiedz
ta, jak go ktoś w komentarzu wyprostował

@Kir91: Spoko. Ja tam Wolskiego nawet nie obserwuje na twitterze i ten jego wpis zobaczyłem dopiero tutaj. No i jak pisałem, Wolski to taki typowy wykopek, który lubi się podniecić i wrzucić krzykliwe info bez jego zweryfikowania. A ten, co mu zwrócił uwagę pewnie już bloka dostał za dyskredytowanie SROSINTOWCA.

Ja wiem, jedyne co robisz to szczekasz na Ukrainę a jak piszą bzdury to
  • Odpowiedz