Wpis z mikrobloga

@michal_0107: To jak już złapałeś zajawkę na wiedzę o bieliku to poczytaj wkipedie to bardzo ciekawy ptak. Bielik nie jest orłem.
Nie rozumiem dlaczego nasz jeżeli masz na myśli tego w godle polskim to prawdopodobnie Orzeł Biały.
  • Odpowiedz
  • 15
@login0654 dobrze że ty jesteś taki pro eko i w ogóle twoje istnienie nie ingeruje w życie innych istot. Udało mi się nagrać coś co nie jest często spotykane, wręcz rzadkie, zauważyłem go 2 m przede mną… jestem dumny z tego że udało mi się go nagrać. Dużo czasu spędzam w lesie i różne rzeczy widziałem. Nie zrobiłem mu żadnej krzywdy, a ty się już tutaj zesrales że ptaka spłoszyłem. Wrzuć
  • Odpowiedz
@PanAlbert kolejny święty, co mieszka w mieście, jeździ samochodem korzysta z elektryczności, dróg, kolei a uważa że to ja robię krzywdę zwierzętom bo miałem czelność iść przez las…
  • Odpowiedz
@panzmarszrutkiwbiszkeku chodzę w okolicach białej podlaskiej, u nas bielik to rzadkość. Trochę już żałuję że to tutaj wrzuciłem bo oczywiście znalazło się kilka osób które krzyczą że ptaki płoszę, krzywdę im robię, jestem egoistą - Wykop w pigułce :)
  • Odpowiedz
@rolnik_wykopowy serio ludzie głupieją xD ten drapieżnik porwałby mojego shih tzu bez żadnego problemu i by się nie przejmował jak ja się poczuję xD po takim czymś mieliby totalną sieczkę, bo jednak chroniony orzeł czy zeżarty przez niego pies xD

"Ojeju spłoszyłeś ptaszka jak kosztował rarytasów z sarniego świeżego trupa"
  • Odpowiedz
@dzordz1984: W żaden sposób ci nie ubliżyłem tylko stwierdziłem fakty na podstawie twojego wpisu i filmiku.
Ty za to już musisz rzucać w moim kierunku by pokazać jaki jesteś fajny.
Nie jestem wcale zaskoczony twoim zachowaniem, po wpisie już można poznać jakim jesteś człowiekiem.
  • Odpowiedz
@login0654 no jakim? Ja Ci też nie ubliżyłem tylko stwierdziłem fakty… kogoś pouczasz podczas gdy sam z egoistycznych powodów korzystasz z dobrodziejstw cywilizacji nie zważając na to że przez to cierpią zwierzęta…dla mnie to hipokryzja i mnie to drażni. Szczególnie że krzywda żadna się nie stała zwierzęciu, no może poza Sarną…
  • Odpowiedz
kogoś pouczasz podczas gdy sam z egoistycznych powodów korzystasz z dobrodziejstw cywilizacji nie zważając na to że przez to cierpią zwierzęta

@dzordz1984: Rozumiesz co piszesz? Nie znasz mnie a pisząc w moją stronę takie bzdury jest ubliżaniem.
Wyżej napisałeś że się zesrałem czy też wymyślasz gdzie według ciebie mieszkam.

Nie chce więcej z tobą dyskutować.
  • Odpowiedz