Wpis z mikrobloga

@Huptys: straszenie gejami spoko, ale pod warunkiem, że zamówi to niszowe organizacja, a spot obejrzy 10 osób i nikt jej z Areczkiem nie powiąże.
  • Odpowiedz
@Huptys: dikus dostał propozycję roboty lektorowania, tym razem nie za darmo to nawet nie pytał dla kogo będzie to robił tylko $$$ zobaczyl xD
  • Odpowiedz
@Huptys: odczepcie się ode mnie :( może i czytałem szursko-prawicową propagandę strachu, ale nie wiedziałem na czyje zlecenie, tak? właśnie
  • Odpowiedz
Chociaż akurat tu mnie zaskoczył z tym, że z treścią nagrania nie miał żadnego problemu ( ͡° ʖ̯ ͡°)

@Huptys: Przecież to jest w pełni spójne z jego poglądami, że homo kommando przychodzi do Polskich szkół i indoktrynuje dzieci :P
  • Odpowiedz
@Huptys: to miałoby jakiś sens, problem w tym, że gerber jest prawakiem i idealnie ordo szuris wpasowuje się w jego poglądy.
Dlatego, bardziej nie rozumiem, dlaczego przekręca ich nazwę. Jestem w stanie uwierzyć, że teraz jakby dali większą kwotę to leciałby pierwszy ze śliną ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Huptys: skoro był w stanie dla pieniędzy narazić community na rozłam promując Hero Wars co jak wiemy u pewnego mniejszego youtubera doprowadziło do utraty zaufania do twórczości arka i powiedzenia "sprawdzam" to spodziewam się że dla pieniędzy dał sie przypisać do grupy politycznej i teraz ma tego konsekwencje których nie rozumie
  • Odpowiedz
@Huptys: Areczku - misiu patysiu. Bo przecież gdy w skrypcie masz napisane, że Marysia miała fajną szkołę, aż ci źli aktywiści LGBT nie weszli do niej ze swoimi zboczeństwami i ją zdeprawowali, to na pewno to była jakaś milusia organizacja.
  • Odpowiedz