Wpis z mikrobloga

@TrueSlap: ale ja już przestałem n-------ć cugi jakoś w marcu. Od tamtej pory wale jedynie jak mi coś ktoś posypie raz na 2-4 tygodnie no i w sumie psychicznie nic sie nie zmieniło. Może jedynie lęki mniejsze. Chyba jedynie całkowita abstynencja na okreś dłuższy niż jakieś pół roku by coś zmieniła ale znam siebie zbyt dobrze, żeby zakładać że to mi by sie udało. No i musiałbym zacząć żyć jakimś
  • Odpowiedz
@Bardeg_Uebgo: Mi bardziej chodzi o kondycje intelektualną na trzeźwo, bo w trakcie cugu czy na stimach czy alko to wiadomo, że każdy zachowuje sie jak ułomek. Ja już raczej sprawności intelektualnej sprzed 3 lat nie odzyskam nigdy nawet jeśli odstawiłbym wszystkie możliwe substancje
  • Odpowiedz
@Sevotumir: Pamiętam że pare lat temu była tutaj pod tagiem o dragach użytkowniczka, która właśnie opisywała swój spadek inteligencji przez używanie klefedronu w długich ciągach i potężnych dawkach. Nie znajde teraz tego posta, bo z tego co pamiętam to pisała go w czasach jak klef był jeszcze legalny czyli to musiał być jakoś 2017-2018. Długa abstynencja jej później nie pomogła, a przynajmniej nie jakoś znacznie.
  • Odpowiedz