Aktywne Wpisy
wojtek2221 +21
#tinder 1900 par kupione zweryfikowane konto hada oraz platyna i każda tak samo zaprogramowana ... Nie używam nie mam 1 raz słysze... Nie wiem co to jest ... Wyłacznie IG tiktok zyciem dla tych julek...
źródło: Screenshot_2025-12-07-11-04-09-91
Pobierz
Kobieta trafiła do psychiatryka przez reklamę na lodówce.
Samsung zaczął wyświetlać reklamy na swoich premium lodówkach za 5 000 dolarów. Jeden z takich banerów promował popularny serial AppleTV „Pluribus” - "Jedyna" i zawierał napis: „Przykro nam, że cię rozczarowaliśmy, Carol” (tak miała na imię główna bohaterka serialu).
Dokładnie ta reklama pojawiła się na lodówce Brytyjki o imieniu Carol, która choruje na schizofrenię — zobaczyła ten tekst i pomyślała, że zaczyna się u niej epizod
Samsung zaczął wyświetlać reklamy na swoich premium lodówkach za 5 000 dolarów. Jeden z takich banerów promował popularny serial AppleTV „Pluribus” - "Jedyna" i zawierał napis: „Przykro nam, że cię rozczarowaliśmy, Carol” (tak miała na imię główna bohaterka serialu).
Dokładnie ta reklama pojawiła się na lodówce Brytyjki o imieniu Carol, która choruje na schizofrenię — zobaczyła ten tekst i pomyślała, że zaczyna się u niej epizod
źródło: IMG_4247
Pobierz

Mam straszne zawiechy na moim kompie. Wymieniłem już płytę główną i kartę graficzną. Co chwilę mam mikro freezy.
Pomyślałem, że albo procek, albo ram teraz wymienię, ale chyba najpierw ram. Mam :
AMD Ryzen 5 3600
Patriot 16GB (2x8GB) 3200MHz CL16 Viper 4
ASUS TUF GAMING B550-PLUS ATX
Jaki ram powinienem kupić? I ile max wejdzie?
Gdzieś czytałem, że 32 gb max,
Że lepiej kupić 3600MHz.
Nie znam się, potrzebuję pomocy.
Lexar 1TB M.2 PCIe NVMe NM620.
@Kto_ugotowal_Maciusia
gtx 1080
nie wiem co to xmp.
Sprawdzę,
Ale ważna informacja, Pamięć działa w dual channelu tylko w jednej z dwóch możliwych konfiguracjach, tzn na slotach 1,3 nie działa(widać tylko 8 gb), a na 2,4 działa stąd moje podejrzenie pamięci.
źródło: WXzRshZ
Pobierzźródło: image
Pobierz@gdziemojimbuspiatka: xmp to extreme memory profile i byc moze zegar pamieci ram czyli te 3200 MHz jest ograniczeniem max, bios uaktualnij moze
a pamieci mozesz wlozyc na 2 sposoby przy 2 kościach:
Preferred Configuration (2 DIMMs): Install in slots A2
źródło: Zrzut ekranu (61)
Pobierz