Aktywne Wpisy

Kobieta trafiła do psychiatryka przez reklamę na lodówce.
Samsung zaczął wyświetlać reklamy na swoich premium lodówkach za 5 000 dolarów. Jeden z takich banerów promował popularny serial AppleTV „Pluribus” - "Jedyna" i zawierał napis: „Przykro nam, że cię rozczarowaliśmy, Carol” (tak miała na imię główna bohaterka serialu).
Dokładnie ta reklama pojawiła się na lodówce Brytyjki o imieniu Carol, która choruje na schizofrenię — zobaczyła ten tekst i pomyślała, że zaczyna się u niej epizod
Samsung zaczął wyświetlać reklamy na swoich premium lodówkach za 5 000 dolarów. Jeden z takich banerów promował popularny serial AppleTV „Pluribus” - "Jedyna" i zawierał napis: „Przykro nam, że cię rozczarowaliśmy, Carol” (tak miała na imię główna bohaterka serialu).
Dokładnie ta reklama pojawiła się na lodówce Brytyjki o imieniu Carol, która choruje na schizofrenię — zobaczyła ten tekst i pomyślała, że zaczyna się u niej epizod
źródło: IMG_4247
Pobierz
michal-skrzypik +55
Dajcie kilka plusów, chuop wywalił się w pracy i sobie palca złamał (╥﹏╥) Teraz miesiąc wywalony z życia. Gitara nie, siłownia nie, modele nie, depresja tak (╯︵╰,) #wypadek #gorzkiezale
źródło: temp_file2440033337791242603
Pobierz

#ukraina #rosja #wojna #4konserwy #po #pis #neuropa
źródło: lekarz
Pobierzźródło: lekarz2
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@ish_waw: rola szmalcowników jest wyolbrzymiana.
Za to rola obrońców umniejszana.
Nie było warto.
Holendrzy proporcjonalnie do liczby ludności uratowali kilkadziesiąt razy więcej Żydów niż Polacy. Tak samo jest dla wielu innych krajów Europy. Policz sam
@Icouldbeyourmom:
Policzyłem. Z obliczeń wynika jasno: nie warto było i nie należy tego robić więcej. Z tego ratowania są teraz same kłopoty. Uczmy się na błędach.
Dziwne, ja nie mam dolegliwości wynikających z chowu wsobnego.
A wiesz kto ma i to z naukowego punktu widzenia, a nie
źródło: 1000004621
Pobierz