Wpis z mikrobloga

Jak byłem młodszy 15-17 lat, to było w naszej mieście 100k ludzi tylko 3 takich jak my do bitki, i kilku porządnych chłopaków nieuznających kompromisów. Jak mieliśmy jechać bić całą szkołę, to ja se z moim bratkiem podjechałem i chodzili jak w zegarku, kilku dostało kilka plobm. A ja koledzy co sie gorzej bili... no to i tak bili się zajebiscie, mieliśmy po 15 może 16 i taki starszy wielki chlop, z 30 lat zaczął sapać bo był z 2 kolegą a jak Patrick wyskoczył... zbił chłopów 2 razy większych i trzeba bylo go łapać bo jak w niego wleciał to stoły i krzesła odskakiwali serio
#heheszki
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Selina_ świetny komentarz psispsio ale takich i milion razy akcji jak ustawki mieliśmy nie do policzenia a solówki od 13 roku życia za tesco, wiec zamknij pistona ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@malo_awanturujacy_sie ziomeg,jestem na cyklu, nie da się być bardziej trzeźwym niż ja xD ale doceniam starania, wlasnie siedzę w domu sam bo nke chcę odwalać maniany a mam do tego talent. Jeszcze sobie robię jogurt domowy by mikroflorę uzupełnić i omega 3 😁
  • Odpowiedz