Aktywne Wpisy

MonazoPL +71
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
źródło: monazo promocje bankowe
Pobierz
EndymionPP +369
Jak możecie oczekiwać od kobiet że będą wierne, jeśli według nich najbardziej romantycznym filmem jest ten gdzie stara baba opowiada jak to mąż kupił jej niesamowicie drogą wycieczkę, na której dała d--y bezdomnemu? ( ͡º ͜ʖ͡º)
#heheszki #logikarozowychpaskow #rozowepaski
#heheszki #logikarozowychpaskow #rozowepaski
źródło: images (1)
Pobierz

Miałem badania wszystkie robione od stóp do głów i wszystko było dobrze, ale oczywiście cholesterol i trójglicerydy w----------o w kosmos.
Spodziewałem się tego, bo rodzice tez mają kosmiczne wartości i stłuszczone wątroby.
Co ciekawe nikt z nas nie pjje kompletnie, nawet okazyjnie i nie pali.
No, ale chuop nienawidzi zdrowego żarcia. Jedyne co chuop ma z życia że nie ma Fire, ale jest dośc bogaty to może bez ograniczeń w--------ć steki, burgery i pizze, tłuste mięsa i kocha to robić.
Ja nienawidzę zdrowego jedzenia mirki, ani zdrowych wersji niezdrowych potraw.
Tak chuop nie chleje, nie pali, na dziwki nie chodzi to chociaż przynajmniej lubi se pojechac do knajpy i zjeść dobrego burgera z frytkami, pierogi ze skwarkami i śmietaną, pizze. To jest jedzenie.
Zdrowe jedzenie i ryby to chuopa odrzucają na samą myśl.
Lekarz kazał chuopu ograniczyć to i chuop sie załamał.
Cwicze na siłce i nawet nadwagi kur nie mam.
#przegryw #zdrowie #depresja #cholesterol #mirkokoksy #mikrokoksy #silownia
Jajecznica z boczusiem, burger, fryty i pierogi to jest jedzenie!
Można jeść pizzę, chipsy i mnóstwo syfu, ale w takich proporcjach, że nie odczujesz z tego względu żadnego uszczerbku, a i nawet nie musisz jeść tego gówna (w Twoim przekonaniu) pod postacią jarmużu, zieleniny i tofu.
Ja
@Inozythol: No właśnie nie możesz. Są osoby, często szczupłe, które niezależnie od diety i stylu życia mają 200 albo 300 LDL i chociaż by na uszach stawały to nie są w stanie zbić swojego cholesterolu w sposób naturalny. Zostaje im tylko farmakoterapia.
Są genetyczne modyfikacje powodujące, że ludzie mają w------y ldl(ale to jest spektrum i większość mieści się w środku) ot tak, ale jednocześnie większość tych
I najważniejsze każdy lek podaje się tylko wtedy gdy się zważy potencjalne skutki uboczne i oczekiwane skutki pozytywne. W tym wypadku wydłużenie życia.
Warto jest też dodać, że należy monitorować swój ldl ciągle i
@Inozythol: Ja piszę na swoim przykłądzie i mówię co mi powiedział lekarz i z jego słów nie wynikało żeby to były jakieś bardzo odosobnione przypadki. U mnie po zmianie diety, wykluczeniu
@zolgar ja też mówię. Ale najlepszym kombo tym bardziej dla osoby młodej, bo statyny mają tym większy sens im wcześniej zaczniesz je brać, jest zmiana stylu żywienia i
Ja w ogóle nie kontroluje głodu. W--------m jak p------y i to jest silniejsze niż ja.
Co ciekawe to nawet nadwagi nie mam. Jestem napakowany i może nie mam kaloryfera, ale brzuch płaski. Gdzieś z 16 procent bf mam.
Jestem jak śmietnik. Jem wszystko co zdrowe i to co niezdrowe.
Mnie to by jakieś leki na tłumienie apetytu pomogły.
Jeszcze do tego zawsze zajadam stres. Stres działa na mnie tak, że nie odbiera mi apetytu tylko podbija.