Aktywne Wpisy

Bipolar- +8
Coraz więcej moich kolegów i koleżanek nie radzi sobie psychicznie z tą nagonką. Większość z nas dopiero niedawno odebrała PWZ, a cierpimy za grzechy starszych kolegów. Tak, system jest patologiczny i wymaga głębokiej reformy i wyeliminowania pola do nadużyć, ale to co obecnie się dzieje to przesada. Odkąd żyje, to nie widziałem jeszcze nigdy takiej zorganizowanej i masowej nagonki na jakąś grupę ludzi
#lekarski #lekarz #medycyna
#lekarski #lekarz #medycyna

menelf +3
rzygalam o:
22:46
23:17
0:35
2:13 (ale już nic ze mnie nie wyszło)
3:05 wzięłam acenocoumarol zamiast o 20/21
22:46
23:17
0:35
2:13 (ale już nic ze mnie nie wyszło)
3:05 wzięłam acenocoumarol zamiast o 20/21

jak daleko dojeżdżacie do pracy? ile km i ile czasu wam to zajmuje? #praca #pracbaza
nigdy nie mieszkałem w Warszawie, a będę próbował się dostać do pracy na południu Ursynowa pod drogą S2, wzdłuż drogi na Piaseczno, ale później zobaczyłem ceny mieszkań w Warszawie i się załamałem xD mogę jednak zamieszkać na obrzeżach, na przykład we wcześniej wspomnianym Piasecznie albo w innych miasteczkach w okolicy, w takim Piasecznie mieszkania od deweloperucha są po 13-14k za metr, kapkę tańsze w okolicznych miejscowościach (Zamienie, Dawidy, Dawidy Bankowe) ale to już chyba nie są miejsca w których chciałbym mieszkać
i teraz zastanawia mnie fakt czy i ile bym tracił czasu i nerwów na tych kilkukilometrowych dojazdach do pracy przed godziną 7 i po godzinie 15. Wiadomo rower i te sprawy - bardzo chętnie, nawet byłby to docelowy środek transportu, ale nie zawsze będą na to warunki
źródło: image
Pobierz29 minut pociągiem z podwarszawskiej wsi (KM) plus 6 minut na dojście do stacji (mam 600m).
też jej nienawidzą XD
@Yuri_Yslin: A ile dojście z dworca do pracy w Warszawie?