@4pietrowydrapaczchmur: @Howsitgoing To jest ranking reputacji 60 największych gospodarek, a nie ranking reputacji gospodarczej, nie wiem czego nie rozumiecie...
@4pietrowydrapaczchmur: To akurat też mi się dziwne wydało. Reszta krajów zdaje się być w odpowiednim miejscu. Może akurat w Polsce postrzeganie Chin nie jest takie złe, a na zachodzie azji/afryce już niekoniecznie.
Strona główna Allegro na święta 2006, czyli 19 lat temu. Tak, to jest cała strona główna portalu bez żadnych zablokowanych reklam. No i komu kuźwa przeszkadzał taki internet? xD #allegro #internet #webdev #nostalgia #kiedystobylo
#rosja #wojna #ukraina #heheszki
źródło: x10wyv72z9zf1
Pobierzźródło: 1000009552
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
Chiny są prawie na końcu.
Polska nawet stoi duzo przed US.
Kto wierzy w takie rzeczy?
@4pietrowydrapaczchmur @Howsitgoing Macie napisane, że to ranking reputacji, nie gospodarki..
Albo nie trudź się nawet, przecież tego nie da się wytłumaczyć to co właściwie miałbyś powiedzieć.
Ten ranking nie na żadnej wartości.
@4pietrowydrapaczchmur: To akurat też mi się dziwne wydało. Reszta krajów zdaje się być w odpowiednim miejscu. Może akurat w Polsce postrzeganie Chin nie jest takie złe, a na zachodzie azji/afryce już niekoniecznie.