Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@vanschout: lepiej wspólnie oglądać film niż samemu pierdzieć w stołek. A jakby zaczęła walić fochy i jojczeć to zawsze można się rozejść.
  • Odpowiedz
@vanschout: do baby przede wszystkim potrzebne jest tez duze mieszkanie albo najlepiej dom. Tak zeby moc zamknac sie w swoim pokoju i miec spokoj. Nie wyobrazam sobie zeby w kawalerce czy 2 pokojowym mieszkaniu ciagle ktos sie paletal. To byloby jak praca 24h
  • Odpowiedz
@vanschout: i tak i nie, mi najbardziej brakuje przytulasów a nie samego keksu. Brak takiej świqdomości że dla kogoś się jest ważnym też jest nieco dołująca.
Ale generalnie co do zasady jeśli nie potrafisz sie sobą zająć i wypełnić sam czas i potrzebujesz do tego baby no cóż to ja tu widzę problem.
  • Odpowiedz
Czas spędzany z kobietą to bowiem najczęściej bezproduktywne marnowanie go na jakieś wspólne oglądanie filmów, przeciągające się zakupy czy wysłuchiwanie jej żali

@vanschout: to nie tak działa. Jak znajdziesz kobietę z którą dzielisz pasję, która jest ogarnięta życiowo i zdrowa psychicznie, to bierz w ciemno, bo ona się wiele nie zmieni, a czas spędzony razem będzie trwał wiecznie.

Wady:
- część lasek udaje, że coś lubi, żeby się tylko przypodobać
  • Odpowiedz
  • 0
@Uuroboros: Jeśli masz takie rozterki i poczucie doła to musisz iść w religię. Nie bez powodu księża i zakonnicy tak dobrze funkcjonują mimo braku kobiety u boku. Nie jestem specjalnie religijnym człowiekiem, bo nie chodzę do kościoła na msze, ale modlitwy czy śpiewanie chorałów bardzo pomaga.
vanschout - @Uuroboros: Jeśli masz takie rozterki i poczucie doła to musisz iść w rel...
  • Odpowiedz
@vanschout:
Jeśli facet jest długo sam, ale tak naprawdę długo sam to prędzej czy później dojdzie do wniosku, że wykop i mózg byłby mu potrzebny tylko do opróźnienia jaj. Taki mężczyzna dzięki samotności, wykopowi i braku mózgu, poznał siebie, wie co ze sobą zrobić i nie potrzebuje pustego wypełniacza w postaci kobiety. Czas spędzany z kobietą to bowiem najczęściej bezproduktywne marnowanie go na jakieś wspólne bóldupienie, oglądanie filmów, bóldupienie, oglądanie
  • Odpowiedz