Ministerstwa Sprawiedliwości pod rządami Żurka (a wcześniej Bodnara) dalej przelewa miliony tym samym podmiotom, na podstawie tych samych umów za które chcą karać Ziobrę ws finansowania tych samych fundacji. Jednym słowem robią to samo. A projekt fundacji Dajemy dzieciom Siłę został objęty patronatem najważniejszych osób w państwie z obecnego obozu władzy: marszałka Sejmu Szymona Hołowni, marszałek Senatu Małgorzaty Kidawy-Błońskiej, a nawet sekretarz stanu w KPRM Katarzyny Kotuli.
Wyjaśnijcie mi, prostemu człowiekowi, czemu Żurek sam siebie za to nie ściga oraz Bodnara?
@timeofthe: Udajesz prawda? Nie mozna byc az tak glupim zeby podnosic ten argument :/
Jesli ktos cos dostal zgodnie z owczesnie dzialajacym prawem to NAJPIERW musisz udowodnic i ZMIENIC prawo.
Nie mozesz ot tak sobie zadzialac wstecz. Ja wiem ze pisowcy lubia dzialac wstecz i ignorowac prawo. Ale jak ktos chce prawa przestrzegac to musi sie go trzymac.
Wyjaśnijcie mi, prostemu człowiekowi, czemu Żurek sam siebie za to nie ściga oraz Bodnara?
#polityka #sejm
Jesli ktos cos dostal zgodnie z owczesnie dzialajacym prawem to NAJPIERW musisz udowodnic i ZMIENIC prawo.
Nie mozesz ot tak sobie zadzialac wstecz. Ja wiem ze pisowcy lubia dzialac wstecz i ignorowac prawo. Ale jak ktos chce prawa przestrzegac to musi sie go trzymac.
@TenXen47 oj żeby tak ścigali za aferę reprywatyzacyjną, OFE czy amber gold xddd