Wpis z mikrobloga

via Wykop
  • 0
@Faggio: Twitch się zapiera rękami i nogami żeby tylko nie stracić dużych streamerów - jak trzeba to jeszcze im zmniejszą marżę (bardziej, bo obecnie duży streamerzy już mają obniżoną) byleby nie przechodzili na Kick.
  • Odpowiedz
  • 10
@Maye:
Bardzo dobrze Pani Maggothy, ze mowisz otwarcie jak cie to wszystko boli i jak zli hejterzy jednak maja impact. To napewno dobra taktyka zeby przestali o was mowic. Dobry przekaz leci, dobrze chlopaki robia, dobre wszystko. I wy sie dziwicie, ze was do Disa porównują XD
  • Odpowiedz
@Maye: Piękne zagranie karty ofiary ( ͡° ͜ʖ ͡°)

A teraz wyobraźcie sobie, że jakiś dev np. z Ubisoftu coś powiedział kontrowersyjnego w 2019 roku. Ło Boże, Arkadikuss i Menelobijca by z 5 filmów o tym nagrali xD
MalyToster - @Maye: Piękne zagranie karty ofiary ( ͡° ͜ʖ ͡°)

A teraz wyobraźcie sobi...

źródło: Karta Ofiary

Pobierz
  • Odpowiedz
@Maye: jak chcieli zbanować konto (odciąć od kasy) og kubsonowi, czy jak on tam miał, za głupi tekst, to pewnie jeszcze tam przyklaskiwała, a teraz płacz że może stracić współprace (kase)

oczywiście jak jej rumuśki konkubent mówi, że by wyciągnął takiego użytkownika czatu, zza monitora i napluł mu do ryja, to też nie widziała problemu

Oni się uważają za moralne lepszych.
  • Odpowiedz
@Maye mówiłem już dawno, że to jest ta sama liga co menelobijca tylko, że ma lekko wyższy głos od naszego wąsacza z katarem
  • Odpowiedz
@Weiki06: @skyer @Maye Przesłuchałem to nagranie, ona mówi o sytuacji, w której Kiszak miał stream IRL i uderzył tamtego mężczyznę, zgadza się?

Z jej wypowiedzi wynika, że ludzie zaczęli pisać pod jej współpracą komentarze dotyczące tej sytuacji. Jeśli tak było, to przecież ma rację. Co ona ma wspólnego z tym zdarzeniem? Nie odpowiada za Kiszaka, chyba nawet nie była obecna na tym streamie.
Jeszcze mogę zrozumieć, że obrażacie
  • Odpowiedz
@liczba5i4: Nie wiem co ludzie wysyłali, ale wątpię, żeby to były tylko nagrania z bicia bezdomnego. Jej na nim nie było i nie ma podstaw, żeby obwiniać ją za tamto zdarzenie.
Bardziej spodziewałbym się wielu innych shotów gdzie słychać jej głos np. takich jak ziemniaczki, kot, eno meno, wyzywanie widzów i wiele innych, gdzie pokazuje swoją osobę w jednym z najgorszych możliwych sposobów.
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 1
@liczba5i4:
Nie wiemy za jakiego streama się jej oberwało. Na wielu nagraniach można zauważyć, że święta nie jest. Gdyby umiała się odcinać od jego działań, to by nie było tematu.
  • Odpowiedz