Wpis z mikrobloga

Jakby komuś było żal Ziobry jaki to on biedny chory na raka to warto przypomnieć sprawę reprywatyzacyjną gdzie wsadził do aresztu wydobywczego leczącą się na raka 80-letnią matkę podejrzanego. Przez 2 lata nie postawiono jej żadnych zarzutów, przesluchano tylko raz, odmawiano jej badań kontrolnych, trzymano w celi bez okna, a prokuratura nie zgadzała sie na wyjście za kaucją. Wszystko po to by złamać jej syna.

Także Ziobro to po prostu zimny, bezlistosny, mściwy psychopata który nie ma żadnych skrupułów. Teraz wije się i kwiczy jaki to on nie jest biedny, ale w środku to dalej ten sam degenerat któremu nawet brew nie drgnie jak trzeba będzie waszą matkę do pierdla wsadzić bylibyście klepneli coś na papier.

https://blog.polityka.pl/szostkiewicz/2018/02/28/drastyczna-sprawa-aliny-d/

#polityka #bekazpisu
kobiaszu - Jakby komuś było żal Ziobry jaki to on biedny chory na raka to warto przyp...

źródło: 1000022664

Pobierz
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kobiaszu

Jakby komuś było żal Ziobry jaki to on biedny chory na raka to warto przypomnieć sprawę reprywatyzacyjną gdzie wsadził do aresztu wydobywczego leczącą się na raka 80-letnią matkę podejrzanego.

Ziobro to typ psychopaty który gdyby urodził się 20 lat wcześniej wspiąłby się na wysokie stanowisko SB a 40 lat wcześniej w UB. Jeżeli ktokolwiek ma jakiekolwiek współczucie dla tego patola wystawia sobie jak najgorsze świadectwo
  • Odpowiedz
@kobiaszu: Google jest bezużyteczny. Claude is my new friend:

---------
Oto chronologia wydarzeń związanych z Aliną D. w aferze reprywatyzacyjnej:

30-31 stycznia 2017 roku CBA zatrzymało w Warszawie pięć osób, w tym Alinę D., matkę Jakuba R., byłego zastępcę dyrektora Biura
  • Odpowiedz
@kobiaszu dlatego też jest taki skowyt, bo mimo kreowania się na „wielkiego bossa” to typ jest po prostu wielkim tchórzem. Takim, że w pierwszej kolejności będzie tyle gadać, że może to bardzo pociągnąć innych ludzi za sobą xD ogólnie określenie kogoś miekiszonem to była imho projekcja po prostu.
  • Odpowiedz
Być 10 lat PG i ministrem sprawiedliwości i nie poprawić nic? Jedyne co to pogorszyły sie warunki osadzonych i pojawil sie koncept aresztow wydobywczych.

@szmichal: ja nie lubię Ziobry, uważam że to gnój i ciota i w pewnych sferach wymiaru sprawiedliwości zrobił wiele złego, ale pisanie "Być 10 lat PG i ministrem sprawiedliwości i nie poprawić nic?" to jest jednak idiotyczna opinia. Możemy oceniać postać negatywnie, ale trzymajmy się też przy
  • Odpowiedz
@Chuopijak: Jeśli nie masz pojęcia kim jest Adam Szostkiewicz i uważasz, że to jest tytle samo warte co każdy inny tekst w sieci - to oznacza, że lepiej trzymaj się tagu przegryw
  • Odpowiedz
@kobiaszu: bliska mi osoba była aresztowana w medialnej sprawie za pierwszych rządów PiS. Aresztowali pod zarzutem działania w zorganizowanej grupie przestępczej, podczas śledztwa zeszli do poświadczenia nieprawdy (podpisanie dokumentu z datą wsteczną), czego też nie umieli udowodnić, sprawa zakończyła się uniewinnieniem. Krótko po zamknięciu sprawy osoba ta zachorowała na raka i zmarła, myślę, że stres aresztowania się do tego przyczynił.

Nie mam wiele współczucia dla Ziobry.
  • Odpowiedz
@deeprest: dziennikarz i opozycjonista PRL. No i co z tego? Twój komentarz absolutnie nic nie wnosi. Napisane jest o źródle, którym jest relacja prasowa. Zapytałem tylko o dowody.
  • Odpowiedz
Ten psychpata zniszczył życie bardzo wielu ludziom i wielu posłał do piachu. Liczę na to, że nie będą przebierać w środkach, żeby go dorwać. Najbardziej na pozostaniu zera poza zasięgiem wymiaru sprawiedliwości zależy samemu kaczyńskiemu, bo miękiszon wysypie wszystkich, żeby się wybielić.
  • Odpowiedz