Wpis z mikrobloga

@KoneserPatologii2137: c---a się znasz na budowlance widze, takim Stachom nie można dać sobie wejść na głowe, od początku trzeba im pokazać że mogą se porykiwac ale masz to w dupie.

@KNU-RZY-SKO: 100% racji. Takie prymitywy są jak rosja. Każdą próbę dogadania się po dobroci odczytają jako słabość i wejdą człowiekowi na łeb. Na chamstwo trzeba odpowiedzieć chamstwem. To jedyny język jaki znają.
  • Odpowiedz
@NaPagonieGwiazdkiTrzy: To jest klej do styropianu czy już na siatkę? Najważniejsze jest to żeby przerobić klej 2x, ja na siatkę wole klej jak masełko a na styropian elastyczny. Porobisz trochę to dostaniesz wprawy, ja jak robiłem to robiłem pełne wiadra żeby nie robić co chwile kleju.
  • Odpowiedz
@NaPagonieGwiazdkiTrzy: robiłem na mieszadle ze 2 miesiace w wakacje jak miałem 18 lat XD bylo dokladnie tak samo. 3 typa kleiło styropian i kazdy chcial inną gęstość. Do tego było z 50 stopni i jak wiozłem klej z garażu w workach na taczce to mi sama z siebie zaczęła krew lecieć XDDD warto było za 10zł/h XDDD
  • Odpowiedz
@NaPagonieGwiazdkiTrzy: mieszaj klej na mrozie a w tym czasie julki przy kawie w korpo będą miały czas pisać wysrywy i narzekania, żeby cie bardziej panstwo/janusz dojechał, żebyś w konsekwencji jeszcze wiecej zapierniczał na julki popijajce kawke xD
  • Odpowiedz