@Metris: na rzecz czego ? Rosji ? Daruj sobie takie kawały. Powiedz mi co Rosja może zaoferować takiej Afryce ? Chyba tylko smród i ubustwo a nie czekaj nawet tego bo tam nawet to jest....
@Metris: k---a jak wy tam ziemniaków nie macie a o zbożu ty mówisz.... XD b--ń ? Jak wy b--ń kupujecie od właśnie krajów III świata i to nie hi tech.... A od KRLD jakieś północnokoreańskie wynalazki.
a ja głupi myślałem, że dlatego że Francja traci strefę wpływów w Afryce na rzecz Rosji ( ͡°ᴥ͡°)
@Metris: Fakt, jesteś głupi a z myśleniem u Ciebie dość ciężko. Francja została w------a przez doprowadzenie Nigerii do skrajnego ubóstwa, a nie przez rosję. Szkoda mi czasu na tłumaczenie takich oczywistości.
źródło: 1000046635
PobierzRosyjski pośrednik Jurij Owsienko go potem sprzeda Czeczenom
@zimowyporanek: skoro to nic wielkiego, to dlaczego Francja jest zaniepokojona, możliwością takiej transakcji?
@Metris: Nie ze ruscy kupują, tylko że terroryści zajebią coś z tego śmiesznego konwoju.
@zimowyporanek: a ja głupi myślałem, że dlatego że Francja traci strefę wpływów w Afryce na rzecz Rosji ( ͡° ᴥ ͡°)
@RadzieckiSnajper: chociażby produkty spożywcze jak zboże. Pewnie też b--ń do walki z wrogami.
@Metris: Fakt, jesteś głupi a z myśleniem u Ciebie dość ciężko. Francja została w------a przez doprowadzenie Nigerii do skrajnego ubóstwa, a nie przez rosję. Szkoda mi czasu na tłumaczenie takich oczywistości.
@zimowyporanek: no i Rosja na tym skorzysta, że Francja to ofermy.