Wpis z mikrobloga

#kiszak

Osoby które sugerują, że jestem "trollem" lub te które nie mogą patrzeć na moje argumenty, które rujnują ich światopogląd i z miejsca czarnolistują niczym zamykanie lodówki, aby zgasić światełko, bo wtedy go tam "nie ma" i żarówka też znika - idealnie nadają się do grupy którą wyjaśniał SciFun w materiałach o płaskoziemcach:

https://www.youtube.com/watch?v=lDFo70FlbAo&t=1836s

Zostałem zniszczony niczym Kiszak poprzez zczarnolistowanie mnie przez kilku randomów, którzy osrali zbroję przed wymianą argumentów. :D Jeżeli stwierdzam fakt, że w większości osoby działające na tym tagu mogą być lekko upośledzone, to i tak przez małpy z automatu jest wykonywany odruch: "czemu nie rzucasz z nami bananami i odchodami tylko nas komentujesz?????" i przypisywanie komuś obrońcy targetu pomimo, że go nawet nie broni. XD Beka z Was podludzie.

A ja się dalej pytam jak idzie cancel Kiszaka przez spłakanych fanatycznych omnibusów nieumiejących stworzyć czegokolwiek kreatywnego, ani nawet posługiwać żadnym programem graficznym tylko ledwo co paintem - i tu kolejna sprawa, bo kilka osób spropsowałem za stworzenie czegoś śmiesznego.

Jeżeli czujesz się urażony moimi komentarzami, widocznie mam rację i czeka Cię choroszcz.
WalczeZaWolnosc - #kiszak 

Osoby które sugerują, że jestem "trollem" lub te które ni...
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@WalczeZaWolnosc: Rozumiem że chcesz upadku kiszaka, ale czy nie możesz pojąć że dzięki temu co zadziało się w przeciągu ostatnich dni jego osoba jako twórcy internetowego zaczyna podupadać. Dzięki czemu powinien zdobywać coraz mniej wiernych akolitów, a to też może skutkować tym że więcej ludzi od niego odejdzie i po jakimś czasie będzie po prostu memem z najwierniejszą grupą akolitów. Całkowite zniszczenie też może nie być najlepszą opcją, bo internet
  • Odpowiedz
@MagicznyKarp: Zgadzam się ze wszystkim co napisałeś.

Czy chcę upadku Kiszaka - trudno powiedzieć, na początku jak poruszał temat gier to obejrzałem kilka materiałów jak oglądał Arka, to jeszcze było to w miarę normalne, natomiast jak każdemu narcyzowi coraz bardziej mu sodówa odbija, więc nie byłoby mi go żal jakby upadł. Śmiesznie się oglądało jak zaczął panikować, gdy jego imperium zaczęło być zagrożone i pojawiło się wiele hipokryzji.

Fakt, reputacja trochę
  • Odpowiedz
@T0pi5: chłopie, Ty masz IQ ameby :D

Wszystkie materiały były fragmentami z YouTube Kiszaka, wystarczy to wrzucać tak aby było zgodne z ToS tej platformy.
- większy kanał pod względem ilości subskrypcji i założony przed 2020 rokiem to koszt 100$
- dodać w samym materiale jak i opisie odnośniki do źródła
- własnym głosem zapowiedzieć oglądany materiał, krótki komentarz lub nawet wygenerować
WalczeZaWolnosc - @T0pi5: chłopie, Ty masz IQ ameby :D 

Wszystkie materiały były fra...

źródło: Zrzut ekranu 2025-11-8 o 09.48.11

Pobierz
  • Odpowiedz