Aktywne Wpisy

Zmorka +325

czerwony_kmer +526
Cały przystanek został osłupkowany. Jeśli zdjęcie mogłoby mówić, to krzyczałoby "nie wolno tu parkować". Na moich oczach kierujący zaparkował na samym środku czynnej zatoki autobusowej. Wysiadł i poszedł do pawilonów usługowo handlowych które znajdują się na lewo. Mi nie pozostało nic innego jak tylko go zgłosić. Na szczęście tym razem sprawiedliwości stało się zadość.
Mandat w komentarzu
#konfitura #uprzejmiedonosze #samochodoza
Mandat w komentarzu
#konfitura #uprzejmiedonosze #samochodoza
źródło: wykroczenie
Pobierz

Osoby które sugerują, że jestem "trollem" lub te które nie mogą patrzeć na moje argumenty, które rujnują ich światopogląd i z miejsca czarnolistują niczym zamykanie lodówki, aby zgasić światełko, bo wtedy go tam "nie ma" i żarówka też znika - idealnie nadają się do grupy którą wyjaśniał SciFun w materiałach o płaskoziemcach:
https://www.youtube.com/watch?v=lDFo70FlbAo&t=1836s
Zostałem zniszczony niczym Kiszak poprzez zczarnolistowanie mnie przez kilku randomów, którzy osrali zbroję przed wymianą argumentów. :D Jeżeli stwierdzam fakt, że w większości osoby działające na tym tagu mogą być lekko upośledzone, to i tak przez małpy z automatu jest wykonywany odruch: "czemu nie rzucasz z nami bananami i odchodami tylko nas komentujesz?????" i przypisywanie komuś obrońcy targetu pomimo, że go nawet nie broni. XD Beka z Was podludzie.
A ja się dalej pytam jak idzie cancel Kiszaka przez spłakanych fanatycznych omnibusów nieumiejących stworzyć czegokolwiek kreatywnego, ani nawet posługiwać żadnym programem graficznym tylko ledwo co paintem - i tu kolejna sprawa, bo kilka osób spropsowałem za stworzenie czegoś śmiesznego.
Jeżeli czujesz się urażony moimi komentarzami, widocznie mam rację i czeka Cię choroszcz.
źródło: image
PobierzCzy chcę upadku Kiszaka - trudno powiedzieć, na początku jak poruszał temat gier to obejrzałem kilka materiałów jak oglądał Arka, to jeszcze było to w miarę normalne, natomiast jak każdemu narcyzowi coraz bardziej mu sodówa odbija, więc nie byłoby mi go żal jakby upadł. Śmiesznie się oglądało jak zaczął panikować, gdy jego imperium zaczęło być zagrożone i pojawiło się wiele hipokryzji.
Fakt, reputacja trochę
Wszystkie materiały były fragmentami z YouTube Kiszaka, wystarczy to wrzucać tak aby było zgodne z ToS tej platformy.
- większy kanał pod względem ilości subskrypcji i założony przed 2020 rokiem to koszt 100$
- dodać w samym materiale jak i opisie odnośniki do źródła
- własnym głosem zapowiedzieć oglądany materiał, krótki komentarz lub nawet wygenerować
źródło: Zrzut ekranu 2025-11-8 o 09.48.11
Pobierzźródło: Zrzut ekranu 2025-11-8 o 09.58.25
PobierzOdważne słowa jak na ciebie ( ͡° ͜ʖ ͡°)