Wpis z mikrobloga

Rosja domaga się wyjaśnień od władz Serbii po deklaracji prezydenta Aleksandra Vuczicia o możliwej sprzedaży amunicji Unii Europejskiej.

• 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

rosja to może się domagać xD ch*j ich obchodzi co robią władze niepodległego kraju

@BasTajpan: Chyba że chodzi o domaganie się przestrzegania antyrosyjskich sankcji przez zachód, wtedy to płaku płaku, hlip hlip xDDDDD.
  • Odpowiedz
@BasTajpan: Saszka, ale po co te nerwy? Czyżby wasze, 20 tysięcy dezercji i opuszczenia stanowisk tylko w październiku was tak mocno zestresowało? Ale na spokojnie, napij się meliski i czekaj grzecznie na rychły upadek Rosji i całkowite zwycięstwo Ukrainy.
  • Odpowiedz
napij się meliski i czekaj grzecznie na rychły upadek Rosji i całkowite zwycięstwo Ukrainy.

@Szinako: ta drwina byłaby nawet zabawna, gdyby nie to, że jest srogim fikołem, bo to wielka potężna Rosja pseudonim "3 dni" już 4 lata sobie ryj rozwala na biednej i skorumpowanej Ukrainie.
  • Odpowiedz
jestem prawdziwym Polakiem z Polski. Nie zmienia to faktu, że ze statusu mocarstwa atomowego staliście się pośmiewiskiem Iwan xD

@BasTajpan: Super, biorąc pod uwagę, że odbyło się to kosztem tylko i wyłącznie zdewastowania Ukrainy to dla mnie jak za darmo xD.
  • Odpowiedz
@Szinako otóż tak. W naszym interesie jest to, aby ruscy ginęli jak psy na polach Ukrainy, a nie Polski. Jakkolwiek to brzmi to lepiej żeby Ukraina poniosła za to cenę niż my
  • Odpowiedz
@Metris: nawet Serby was dymaja xDDD. Uważajcie w Rosji na dzikie psy, Serbów z bronią w autobusach i koparkach - źle się to kończy, choć wam tani rosjanie wam życzę tego.
  • Odpowiedz