Aktywne Wpisy
#slubodpierwszegowejrzenia współczuję dla laweciarza. Zdradził jak paskudny ma charakter Kaja. Poza kamerami musi pokazywać jej prawdziwy wstrętny charakter, pokazuje swoje prawdziwe oblicze. Jedziecie po laweciarzu ale gdybyśmy sie dowiedzieli jaka jest kaja naprawdę to wszystkim by rura zmiękła

lew3k +11
#slubodpierwszegowejrzenia w jaki sposób InPost mógł wiedzieć co jest montowane? Przecież tych odcinków nie oglądał na bieżąco.

#linux #cachyos
źródło: 666
PobierzZresztą myślę, że mini PC staną
Nawet znajomi z mojej ekipki do grania powoli przerzucają się na linuxa. W zeszłym roku jeszcze grałem z linuxa tylko ja, teraz już 4 osoby siedzą na pingwinie.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Jak na razie to wy windowsiarze pokazujecie klasę w tutejszych wpisach, piekląc się i plując pod siebie że ktoś miał czelność zainstalować Linuxa i jeszcze go chwali. Nie wiem co jest bardziej zalosne, to że was to tak razi, czy to że jesteście gotowi poświęcić prywatność i jeszcze bronicie korpo które ma was centralnie w dupie.
(
@polskie-k0rpo masz na screenie, stąd brałem https://store.kde.org/p/2145981
@Rustyyyy tak, brother
źródło: Zrzut ekranu_20251108_114411
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Pytanie tylko czemu nie FreeBSD, ale to prawdziwy UNIX i zapewne byłby zbyt ciężki do instalacji, bo nie zawsze ma najnowsze sterowniki dostępne od ręki
@Rodriquez: Miałeś 50% szansy, że dobry znak postawisz. Następnym razem się uda.
@PiotrX1 powodzenia Miras