Wpis z mikrobloga

@MajsterZeStoczni: Rzeczywistość ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Choć prawda jest taka, że jak starego zabraknie, lub młody się wyprowadzi to po jakimś czasie zacznie tęsknić nawet do bojowych zadań i spędzania czasu z łojcem, szczególnie że jak to w typowym polskim domu za wiele sobie nie pogadali i się przed sobą nie otworzyli. Wiadomo, każdy ma swoją historię i sytuację, ale to dość częste.
FrasierCrane - @MajsterZeStoczni: Rzeczywistość ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Choć prawda jest taka, ż...

źródło: qOagBnvt44o4VPzj

Pobierz
  • Odpowiedz
@FrasierCrane: typowe - bo ojciec nie może iść na spacer, na rowery, tylko zapie*dalac dla samego zapie*dalania i robienie bezsensownych robót byle coś robić i zagłuszyć tą pustkę w środku bo jak pracuje to jej nie słyszy przez chwilę
  • Odpowiedz
@FrasierCrane: to trochę jak u mnie. Stary zawinął się młodo, ciężka choroba, pozamiatało go w rok. Ja wtedy dopiero wchodziłem w dorosłość. Nie byłem może jakimś buntownikiem, ale nie rozumiałem starego i nie potrafiłem wejść w jego buty, postawić się w jego sytuacji. Że od 20 lat zapieprza w kołchozie za psie pieniądze, a mimo tego próbuje związać koniec z końcem, że nigdy nigdzie nie wyjechał, że już nigdy nie
  • Odpowiedz
@nie_mow_o_mnie_swojemu_mezowi: Ehhh. Doskonale Cię rozumiem. Mialem bardzo podobnie ale mojego ojca zjada właśnie Alzheimer i nie jest w stanie ze mną pogadać już o niczym. Doglądam go już tylko, aż przestanie mnie poznawać bo wtedy to ośrodek i finito...
  • Odpowiedz
@nie_mow_o_mnie_swojemu_mezowi: Niestety, taka prawda. Dopiero z upływem czasu przez tę codzienną prozę życia zauważa się co gryzło starych.... bo dość wielu z nas zaczyna doświadczać tego samego.
Jak w tym powiedzonku z internetowych memów - mężczyzna umiera w wieku 27 lat a pogrzeb przychodzi przy 72.
  • Odpowiedz