Wpis z mikrobloga

Ja tylko przypominam, że jedna jednodniowa zielonka na tym tagu zamieściła posta grożącego menelomiotowi i do dzisiaj nie zapostowała ani jednego posta więcej, a psy kiszaka wykorzystują to jako dowód na groźy wykopu przeciwko swojemu guru. xD

#kiszak
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Ja tylko przypominam, że jedna jednodniowa zielonka na tym tagu zamieściła posta grożącego menelomiotowi i do dzisiaj nie zapostowała ani jednego posta więcej, a psy kiszaka wykorzystują to jako dowód na groźy wykopu przeciwko swojemu guru. xD

@SonidoStark: Obstawiam, że ktoś z samozwańczych ludologów sam to zrobił żeby mieć później ewentualną podkładkę. Przypominam, że swojego czasu kilkukrotnie ktoś próbował bardzo mocno zrzucić tag z rowerka na różne sposoby. Swoją drogą
  • Odpowiedz
To jest bardzo możliwe, bo na dc Dariela jest sporo ludzi od snejka, więc któryś mógł to zrobić i mu podrzucić jako przynętę

@june_of_44: Moja hipoteza jest taka a nie inna ponieważ popatrz na to z takiej czysto logicznej perspektywy nawet. Ile tu wpisów od kilku miesięcy się przewija o ludologach i Kiszaku? Pewnie setki. I nagle pojawia się jakieś konto zielonka które właściwie napisało tylko to, aż takich przypadków
  • Odpowiedz
  • 3
Ile tu wpisów od kilku miesięcy się przewija o ludologach i Kiszaku?

@Cztero0404: I jeszcze pomimo tego, że tutaj co kilka minut minimum wpadają posty nagle jakiś pies estrogenowego drakuli zrobił jeszcze screena akurat tego jednego posta z 0 plusów, który przepadł w zalewie innych postów. xD
SonidoStark - >Ile tu wpisów od kilku miesięcy się przewija o ludologach i Kiszaku? 
...
  • Odpowiedz
@Cztero0404: no nie ma. Ale właśnie ostatnio dołączyłem do dc Dariela i widzę kto tam siedzi. Zresztą Snejki oglądał na strimach wcześniejsze filmy Dariela i stąd się tam wzięli. Dlatego też zacząłem sądzić, że to zwykłe prowo
  • Odpowiedz
że co tu się o------o? o_O

@Antihero: Była taka sytuacja pewnego razu. Ich koleżanka (streamerka) pochwala atak na UW a jak wykopki bo się chyba zarejestrować na jakąś ich stronę nie mogła a jak wykopki na to zwróciły uwagę to obsrała zbroje delikatnie mówiąc bo też jej zaczęli wyciągać, że jest kolejną osobą gadającą głupoty o grach.
  • Odpowiedz