Wpis z mikrobloga

Tu mi Tusk zaimponował. Odciął snusiarza od służb. I bardzo dobrze. Jechać tą pucię z palio na każdym kroku. Taki gangus złodziejski nie powinien mieć dostępu do żadnych poufnych informacji ze służb. Niech se idzie da w dziąsło czy coś, bo do tego tylko się nadaje. A i jeszcze do wywoływania erekcji u kryptogejów jak drze parszywą mordę do wojskowych.

#sejm #polityka #bekazpisu
dr3vil - Tu mi Tusk zaimponował. Odciął snusiarza od służb. I bardzo dobrze. Jechać t...

źródło: 1000014155

Pobierz
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dr3vil: jak ludzie mówili że gdziekolwiek batyr nie urzędował to robił gnój to nie wierzyli. Teraz mają żywy przyklad ze to mściwy alfons. Dwie kobiety tez zwolnił bo śmiały śmieć się z niego zaśmiać
  • Odpowiedz
@dr3vil: jak ten szemrany Centkiewicz, który ma odebrany dostęp do informacji niejawnych, jest szefem BBN to nie dziwię się, że uszczelnia się system i nie informuje pałacu o wszystkim. Po co Rosja na wiedzieć więcej?
  • Odpowiedz
@dr3vil: no i bedzie strajk wloski. Zachcialo sie wysylac listy bez zatwierzednia rzadu, blokowac decyzje bez podstawy prawnej to bedzie odbieranie przywilejow, jesli przepisy nie wskazują jednoznacznie. No i zaraz zacznie sie przycinanie budzetu wiec ta cala swita z pisu wyleci w pisdu. Jak chce isc na zwarcie , to niech zobaczy jakie sa skutki
  • Odpowiedz
@dr3vil: Typ się bujał w półświatku i oczekiwał poważnego traktowania przez poważnych ludzi? Cóż, akurat niegłupi by to przewidział, a Batyrowi się nie udało xD
  • Odpowiedz
@dr3vil: no nie wiem, jak ktoś robił w parlamencie europejskim to też powinien być odcięty od służb. Ale takiej kwadratury koła jak fani polityki to nikt nie potrafi zrobić z logiki. Jak dla mnie na koniec dla tracą obywatele, przez niemoc, nie decyzyjność, opieszałość i inne g---o wojenki napędzane ego.
  • Odpowiedz