Aktywne Wpisy

tojapaweu +414
Dom dobry to film mocny, ale znowu ta sama historia. Facet jako monstrum z nadludzką siłą i bezgranicznymi możliwościami, które oczywiście wykorzystuje wyłącznie do krzywdzenia, a sądy to bezduszna machina trzymająca stronę mężczyzn.
Tylko że w realnym życiu co 15 minut mężczyzna odbiera sobie życie, a o dziecko po rozwodzie musi walczyć jak na igrzyskach.
Temat emocjonalny, ale powtarza te same schematy. Kolejny raz uderza w mężczyzn, nakręcając spiralę nieporozumień i uprzedzeń
Tylko że w realnym życiu co 15 minut mężczyzna odbiera sobie życie, a o dziecko po rozwodzie musi walczyć jak na igrzyskach.
Temat emocjonalny, ale powtarza te same schematy. Kolejny raz uderza w mężczyzn, nakręcając spiralę nieporozumień i uprzedzeń
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
luxkms78 +96
Powiedziała „tak” i przyjęła pierścionek.Pijcie ze mną kompot!
P.S. Ja po rozwodzie, ona też
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski
P.S. Ja po rozwodzie, ona też
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski

To jest ponoć jeden z najlepszych odtwarzaczy na Linux.
@wypok_wypok wiem, ale nie ma MPC-HC który wymiata.
@awcalezenie: W sensie playlisty ma. A czemu VLC jest dobry? Bo porządnie odtwarza filmy, a to nie jest coś normalnego :D
@Ada90 dzięki, ta haruna naprawdę jest zrobiona kogoś kto nie siedział w piwnicy ostatnie 20 lat. Jedyny problem że jest na kde, na mint się j---e jedna, ale
Odpal showtime jak wolisz interfejs ala Ikea.
https://flathub.org/pl/apps/org.gnome.Showtime
@Konto4Czarnolisto:
@awcalezenie: Nie odtwarzają. Niektóre używają (np. na Windowsie) interfejsu odtwarzania od MS, przez co się okazuje, że bez kodeków nie działają filmy.
VLC czy MPV dostarczają własnych kodeków.
Ale są jeszcze lepsze jaja, np. VLC odtwarzający filmy DVD jest w USA nielegalny XD Ale tam z 10 lat temu za
@awcalezenie: Co? Niby pod jakim wzgledem? SMPlayer byl kiedys uzywany do ogladania youtuba na dwudziestoletnich komputerach. O innym zastosowaniu nie slyszalem.
Zarówno na windowsie i Linuxie uzywam VLC.
źródło: dunetty
Pobierz