Aktywne Wpisy

Lardor +446

Ciasto_z_Truskawkami +376
Miód na oczy, serce i duszę
- wjedź autem na chodnik
- stoi chłop z kamerą
- próbuj go rozjechać
- potem wysiądź i próbuj go pobić
- PROFIT: mandat 1500 zł + 8 pkt + wyrok z art. 160 kk. + dodatkowe 6040 zł + nasrane w papierach do końca życia xD
- wjedź autem na chodnik
- stoi chłop z kamerą
- próbuj go rozjechać
- potem wysiądź i próbuj go pobić
- PROFIT: mandat 1500 zł + 8 pkt + wyrok z art. 160 kk. + dodatkowe 6040 zł + nasrane w papierach do końca życia xD

@dzieju41: Ja od wczoraj wolne (tez nadgodziny wziete :P) i tez w pn wolne za 01.11. Wiec 2 dni nadgodzin wziete a 6 dni wolnego. Rowniez pozdrawiam z wolnego :DD
@lazysoul: Kurla nigdy tego nie ogarne. 2 godziny jak wezmiesz do wyplaty to cos zmienia? Fajna musisz miec stawke :PP
ja kazde nadgodziny biore do wybrania. Zgodnie z regulaminem pracy musialem wyplacic w tym miesiacu 24 nadgodziny - i nie bylem z tego powodu zadowolony :P
Komentarz usunięty przez autora
@lazysoul: Pelna zgoda. Kazdy robi jak mu pasuje. W paprzedniej firmie nazbieralem se tyle nadgodzin ze wzialem 6 tyg wolnego na remont mieszkania - urlopu nie ruszylem. W obecnej firmie wkurza mnie to ze max mozesz miec 40 nadgodzin - reszta do wyplaty.
Jakbym zarabial malo to oczywiscie ze bym nadgodziny do wyplaty bral bo kazda kasa sie liczy. Ale zarabiam tyle ze