Wpis z mikrobloga

Bardzo mądry i przemyślany ruch Rockstara. Wciąż nie znamy daty premiery SKELETAL: Deadly Shuffle. Każdy liczący się gracz na rynku woli nie ryzykować tego, że wyda grę w podobnym okresie, więc lepiej zrobić taktyczny odwrót. Wiem że z jednej strony to GTA6, ale Skeletal to jednak Skeletal - przekucie calej filozofii i ruchu ludologicznego w czysty gameplay, interlokacyjność i wertykalność.
#kiszak
Bujak - Bardzo mądry i przemyślany ruch Rockstara. Wciąż nie znamy daty premiery SKEL...

źródło: image

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Bujak: Gorzej jak będą przeciągać tak długo że dojdzie do efektu 38 Studios, czyli gra zrobiona a studio zbankrutowało i gra nigdy nie ujrzy światła dziennego

Z czego taki rockstar się utrzymuje, teraz to głównie z GTA+ i mikrotransakcji online bo z tamtych remajsterów raczej dużo nie zarobili
  • Odpowiedz
@Bujak: Po tej informacji wydaje się, że Rockstar ma wewnętrzne info i premiera Skeletala jednak Q1 albo Q2, więc panowie szykujcie portmonetki i klawisze F5 bo czuję że steama w--------i jak przy Silksongu
  • Odpowiedz
Lepiej żeby to GTA wypuścili nawet trochę później skoro tyle i tak już ludzie czekają, niż jakby miało być następnym Cyberpunkiem.

@Cztero0404: Dokładnie, lepiej trochę poczekać niż się wkurzyć, no i apetyt podskoczy. Ja czekam też na jedną, może i jest obsuwa, ale oznacza to, że Half Life 3 to będzie rakieta.
  • Odpowiedz
  • 0
@Chcialbym_byc_kaczka: no właśnie chyba nie gadał, dlatego są śmieszki. Rok temu wydał film z tytułem mówiącym że wyda gre w pół roku, po czym zmienił tytył na coś w stylu "w 2025 wydaję grę". Półtora miesiąca do końca roku i jakoś cisza o giereczce
  • Odpowiedz