Wpis z mikrobloga

@Nemayu: nie, ja z tobą nie rozmawiam, nie będę się zniżać do poziomu osób, które nadinterpetują. Poleciłam książkę, chcesz, to czytaj po takim opisie, nie chcesz, to nie czytaj, prosta sprawa.
  • Odpowiedz
@kasiknocheinmal: Ja niczego nie interpretuję. Piszę do ciebie, żebyś podała swoje zamiary. Dałem ci przestrzeń do rozwiania wszelkich wątpliwości. Do przedstawienia swoich zamiarów.

Pytam o tę interpretację ciebie i tylko ciebie.
  • Odpowiedz
Zadaj sobie pytanie czy twój post straciłby na czymś, gdybyś napisała go tak?

@Nemayu: nieironicznie uważam, że całkiem słuszna uwaga. Bardzo polecam, żebyś często przy innych wpisach podawał grzeczniejszą, milszą alternatywę bez pasywnej agresji.
Chociaż OPka i tak napisała bardzo miło w porównaniu do tego co można przeczytać na tamtych tagach ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@kasiknocheinmal zastanawiałem się co to za gościu i słuchałem ostatnio z nim podcast. Bardzo dobre
NieBendePrasowac - >Zadaj sobie pytanie czy twój post straciłby na czymś, gdybyś napi...
  • Odpowiedz
@kasiknocheinmal: No i całe to udawanie, że wcale nic takiego nie napisałaś i wcale nie o to chodziło - w tej chwili się rypło.
Napisałaś i dokładnie o to ci chodziło, i dlatego pierwsze komentarze są takie, a nie inne, i dlatego niesprowokowana wspomniałaś o nienormalnych facetach i frustratach. Dlatego plusowałaś obraźliwe komentarze.
Miałaś okazję zwrocić uwagę, że takie komentarze są nie na miejscu. Miałaś okazję wytłumaczyć swoje obrzydliwe zachowanie
Nemayu - @kasiknocheinmal: No i całe to udawanie, że wcale nic takiego nie napisałaś ...

źródło: image_2025-11-07_131717777

Pobierz
  • Odpowiedz
@Nemayu: masz jakiś problem, nie wiem jaki, ale masz. I najlepsze w tym wszystkim jest to, że w tej całej obraźliwej wypowiedzi nie widzisz nic złego, a w napisaniu o pillowcach i normalnych ludziach bez uprzedzeń widzisz. Możesz pisać dalej, i tak się nie odniosę konkretnie, ponieważ nie mam ochoty z prostego powodu: cokolwiek napiszę spowoduje i tak wylanie morza słów zgodnie ze swoją interpretacją.

Trochę tylko jesteś hipokrytą. Piszesz
  • Odpowiedz
@MuszeZalozycKontoByFiltrowacGowno: podejrzewałam, że tak będzie, ale raczej w innym kierunku, coś w tym stylu, że nic nie wiem, nie jestem mężczyzną, więc żebym się zamknęła. A tu poszły w ruch jakieś problemy innego typu ¯\(ツ)/¯ Jednak wykop zaskakuje. Kij z tym, może ktoś przeczyta i akurat będzie tym, kto sobie coś zacznie układać, cokolwiek to będzie, byle zadbał o siebie
  • Odpowiedz