Aktywne Wpisy

Naza_Dzikowski +206
Ja żem nigdy nie był konkwistadorem i nie zdobywał Ameryki
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Lolenson1888 +19
Chłop wybrał brutalny język faktów. Jesteśmy narodem, któremu słoń nadepnął na ucho. Każdy kraj w Europie wypromował w XX i w XXI wieku jakiegoś artystę klasy światowej, a tylko my nie xD
Szwecja - ABBA. Niemcy - Rammstein. Finlandia - Nightwish. Holandia - Tiësto. Grecja - Vangelis. Francja - Daft Punk. Hiszpania - Enrique Iglesias. Islandia - Björk. Albania - Dua Lipa. Serbia - Goran Bregović. Gruzja - Katie Melua. Jakaś pieprzona
Szwecja - ABBA. Niemcy - Rammstein. Finlandia - Nightwish. Holandia - Tiësto. Grecja - Vangelis. Francja - Daft Punk. Hiszpania - Enrique Iglesias. Islandia - Björk. Albania - Dua Lipa. Serbia - Goran Bregović. Gruzja - Katie Melua. Jakaś pieprzona
źródło: 472D8B5D-7CF5-47DB-92C2-41405DBDE568
Pobierz

Typ ode mnie z pracy pochwalił się, że uprawia s*x ze swoją kobietą na oczach ich 4 letniego syna. Jeszcze dodał cytuje "niech się młody uczy jak powinno się to robić". Jak to mówił to widać było, że dla niego to całkiem normalna rzecz, nam wszystkim dosłownie opadła szczęka. Sytuacja miała miejsce podczas przerwy na kantynie gdzie było około 6 osób. Dla mnie to full patologia, idzie to jakoś zgłosić z jakiegoś paragrafu?
Nie znam tej pasty.
Zgłoś na policje
A filmik