Aktywne Wpisy

MonazoPL +87
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: AirPods 4 Citi
Pobierz
Traczex +151
Dobra skończyłem. 3 lata, dużo pracy ale już mieszkam. Dzięki za porady na tagu #budujzwykopem Powodzenia Mirki.
źródło: scaled_1000021155
Pobierz

źródło: temp_file2499364246627812001
Pobierz@wojtas_mks Kto ci tak OFE zareklamował? XD Miałem pieniądze z OFE na swoim prywatnym koncie i robiłeś z nimi co chciałeś? To chyba po znajomości miałeś to na prywatnym koncie
@jandiabeldrugi: wiadomo, kleptomania nie dotyka przecież dobrze sytuowanych ludzi na stanowiskach, wcale a wcale
jeszcze rozumiem jakby niechcący nie nabił jednej rzeczy, a nie sześciu różnych
Dobra.
NIECH BEDZIE, że jesteś madry
NIECH BEDZIE, że masz racje
NIECH BEDZIE, że nie umiem czytać
NIECH BEDZIE, że żyjemy na Marsie. To ostatnie dodałem abyś na 100% ogarnał o co mi
Najlepsze wały to są takie o których mało kto wie i mało kto mówi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@jandiabeldrugi: myślę, że doskonale zrozumiałeś co chciałem przekazać i jedynie udajesz debila
oczywiście debila w znaczeniu potocznym nie medycznym zaznacznę, tak na wszelki wypadek jakbyś tego też nie zrozumiał
Przecież ty nawet nie wiesz ewidentnie co to dług publiczny. Chłopie, lecz się. W tych dwóch zdaniach jest więcej bzdur niż w teoriach płaskoziemskich. Najgorzej że nawet nie wiadomo czy perfidnie te baśnie powielasz, czy sam w to wierzysz. Serio, to już
I na koniec:
Nie mnie decydować o tym czy jestem mądry.
Mam rację.
Nie umiesz czytać.
Nie żyjemy
źródło: image
Pobierz@MlodyCezar: Co tam z OFE? Wymienili obligacje skarbowe na takie same kwoty w ZUS? Gdzie tu afera?
@MlodyCezar: No ot jaki był ostatni nowy wał?
@assninja:
źródło: nie.png.312ebf190f71314b3dfd165ef09949a5
Pobierz@MlodyCezar: wpadłem z tydzień temu w taką samą dyskusje i jakby ludzie nie rozumieli, że są znacznie ważniejsze i poważniejsze tematy już zarąbanie 400 zł z Ikei, a poświęcają berkowiczowi mnóstwo uwagi.
czasami ludzie kradną z nawyku, czasami dla dreszczyku emocji z tym związanym i z reguły rzeczy których ani nie potrzebują, ani nie są