Wpis z mikrobloga

@D00D00: mnie ten obrazek śmieszy, bo Berkowicz to kawał buca i pajaca, ale serio niezły z ciebie imbecyl jeśli wierzysz, że on naprawdę chciał w biały dzień okraść sklep dla 400 zł XD Potem wielki szok i niedowierzanie jak Nawrocki zostaje prezydentem, albo Braunowi rośnie poparcie, skoro po drugiej stronie stoi taka banda matołów.
  • Odpowiedz
OFE reklamowano tak samo jak obecne PPK i GWARANTOWANO, że ABSOLUTNIE NIKT NIGDY nie ruszy tych pieniędzy, bo to nasze prywatne na naszych prywatnych kontach

@wojtas_mks Kto ci tak OFE zareklamował? XD Miałem pieniądze z OFE na swoim prywatnym koncie i robiłeś z nimi co chciałeś? To chyba po znajomości miałeś to na prywatnym koncie
  • Odpowiedz
niezły z ciebie imbecyl jeśli wierzysz, że on naprawdę chciał w biały dzień okraść sklep dla 400 zł

@jandiabeldrugi: wiadomo, kleptomania nie dotyka przecież dobrze sytuowanych ludzi na stanowiskach, wcale a wcale

jeszcze rozumiem jakby niechcący nie nabił jednej rzeczy, a nie sześciu różnych
  • Odpowiedz
@MlodyCezar
Dobra.
NIECH BEDZIE, że jesteś madry
NIECH BEDZIE, że masz racje
NIECH BEDZIE, że nie umiem czytać
NIECH BEDZIE, że żyjemy na Marsie. To ostatnie dodałem abyś na 100% ogarnał o co mi
  • Odpowiedz
@windows95: kwestia dogadywania się w temacie autostrad czy kwestia dogadywania się teraz w temacie elektrowni wiatrowych.

Najlepsze wały to są takie o których mało kto wie i mało kto mówi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
sprawdź najpierw w słowniku co to kleptomania i zastanów się co chciałeś przekazać w swoim wpisie.

@jandiabeldrugi: myślę, że doskonale zrozumiałeś co chciałem przekazać i jedynie udajesz debila

oczywiście debila w znaczeniu potocznym nie medycznym zaznacznę, tak na wszelki wypadek jakbyś tego też nie zrozumiał
  • Odpowiedz
@MlodyCezar:

a żeby zmniejszyć dług publiczny przeniesiono 50% aktywów z ofe do zus. Te aktywa były warte ponad 150 miliardów złotych, środki zostały znacjonalizowane w imię zmniejszenia długu

Przecież ty nawet nie wiesz ewidentnie co to dług publiczny. Chłopie, lecz się. W tych dwóch zdaniach jest więcej bzdur niż w teoriach płaskoziemskich. Najgorzej że nawet nie wiadomo czy perfidnie te baśnie powielasz, czy sam w to wierzysz. Serio, to już
  • Odpowiedz
@ipkis123: Ale głosuj na kogo chcesz, k---a powtarzam po raz c--j wie który, ja chłopa nie usprawiedliwiam i za przewinienia należy się kara. Ubzduraliście sobie że staje w jego obronie, nie, nie staje. Od początku jedyne o co mi chodzi to o to że poświęca się masę uwagi p------e a wałów na miliony się nie dostrzega.
I na koniec:
Nie mnie decydować o tym czy jestem mądry.
Mam rację.
Nie umiesz czytać.
Nie żyjemy
  • Odpowiedz
@MlodyCezar: No i bardzo dobrze że to wkleiłeś. Masz jak wół napisane, że mieli obligacje, czyli papiery dłużne. Czyli nie mieli pieniędzy, mieli kwitek że państwo (obywatele, my Polacy) wisi im hajs. Mieli numerek do szatni, a nie palto. Mieli wypłacać emerytury z pieniędzy które Tusk musiałby zabierać w podatkach ludziom i im (bankom) dawać. Rozumiesz? I teraz złotówka należnej emerytury oznacza że bank wisi nam złotóweczkę, a my wisimy
  • Odpowiedz
@witajswiecie: no to albo go wprost oskarżasz o kradzież w celu uzyskania korzyści majątkowej jak ten imbecyl powyżej, albo twierdzisz, że jest to związane z jakimś zaburzeniem psychicznym, czym niejako tłumaczysz jego zachowanie. Jeśli jednak to pierwsze, to jest to zwyczajnie niedorzeczne biorąc pod uwagę bilans ewentualnych korzyści i ryzyka z tym związanego. Wy po prostu bardzo potrzebujecie tego, aby ktoś kogo nie lubicie okazał się dodatkowo złodziejem. Dlaczego? Nie
  • Odpowiedz
@Serrrek: Pisałem o pieniądzach w aktywach człowieku, po czym napisałeś mi że piszę bzdury i jestem szalony xD Teraz piszesz to samo. Ja nie mówiłem że ofe było dobrym pomysłem, powiedziałem że ludzie stracili pieniądze ze swoich składek. Pytałeś o afery a to była afera. Śmieszne to jest tutaj to że co chwile ktoś mi zarzuca bronienie czegoś mimo że nigdy nic takiego nie napisałem, co chwila muszę przypominać co
  • Odpowiedz
Dziękuję, do widzenia i nie zapraszam do żadnej dyskusji, 70% moich komentarzy pod tym wątkiem to powtarzanie w koło tego samego co było powiedziane na samym początku.

@MlodyCezar: wpadłem z tydzień temu w taką samą dyskusje i jakby ludzie nie rozumieli, że są znacznie ważniejsze i poważniejsze tematy już zarąbanie 400 zł z Ikei, a poświęcają berkowiczowi mnóstwo uwagi.
  • Odpowiedz
@jandiabeldrugi: powiem tak, gdybym nie dorabiał sobie w szkole średniej na ochronie i na własne oczy nie widział jak wygląda racjonalność złodziei i że nie koniecznie są to jakieś doły społeczne to może bym nawet kupił ten argument z "bilansem ewentualnych korzyści i ryzyka z tym związanego"

czasami ludzie kradną z nawyku, czasami dla dreszczyku emocji z tym związanym i z reguły rzeczy których ani nie potrzebują, ani nie są
  • Odpowiedz