Możecie się ze mnie śmiać, ale mocno wierzę że ktoś kiedyś miał podobny problem
Mam pi razy drzwi 3 miesiące żeby nauczyć się tańczyć z poziomu kłoda na tafli jeziora do "całkiem fajnie się rusza" ( ͡°͜ʖ͡°)
Jak to sensownie rozegrać?
Szkoła tańca? Jakiś kurs indywidualnie? Zacząć od jakiś tutoriali online? Nie chce przynieść wstydu, mam dużo samozaparcia, ale nie wiem jak dobrze zacząć.
@Atreyu: nie do nauczenia się, to jest coś się czuje co z tego, że się nauczysz poloneza albo walca może i go zatańczysz, ale nadal nie będziesz potrafił tańczyć z kobietą na imprezie
@Atreyu zapisz się na salsę. To najbardziej uniwersalny taniec jaki istnieje, jak ogarniesz figury to będziesz je cisnął z każdą laska na weselu do każdego disco polo. Idź do jakiejś szkoły bo żeby się nauczyć to przede wszystkim potrzebujesz partnerki. Samemu to w tym przypadku wiesz co możesz zrobić
@Atreyu: Ja w tym roku miałem 3 wesela i chwilę przed poszedłem na kurs grupowy, po dzwoniłem po szkołach tańca i znalazła się taka w której brakuje mężczyzn, nauczyli mnie kilku figur i tańczyło się świetnie i miałem odrazu przećwiczony taniec z różnymi osobami
Powiem tak, że naród wspaniały, lecz władza to k...
Cool story: 1. Babka wjechała w rów. 2. Od razu samochody się zatrzymały, by jej pomóc. 3. Wszyscy żyją, więc od razu faceci zaczęli myśleć, jak wydostać samochód z rowu.
No to już oficjalnie jestem brytyjczykiem i czas może pomyśleć na zmianę nicku na marianoaanglikano xD Prawie 18 lat po tym jak moja noga postawiła nogę na płycie lotniska Londyn Luton #uk #chwalesie
Mam pi razy drzwi 3 miesiące żeby nauczyć się tańczyć z poziomu kłoda na tafli jeziora do "całkiem fajnie się rusza" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak to sensownie rozegrać?
Szkoła tańca? Jakiś kurs indywidualnie? Zacząć od jakiś tutoriali online? Nie chce przynieść wstydu, mam dużo samozaparcia, ale nie wiem jak dobrze zacząć.
#niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow #wesele #taniec #pytanie #pytaniedoeksperta
źródło: 37041499_1887903777927524_2493849851066843136_o
Pobierzco z tego, że się nauczysz poloneza albo walca
może i go zatańczysz, ale nadal nie będziesz potrafił tańczyć z kobietą na imprezie
PS poszukaj są kursy za grosze albo i za darmo. Masz siostrę to już pół sukcesu, bo poćwiczysz w parze. Babcia też robi robotę.
@saib75 cena kursu nie jest problemem, raczej to że zaczynam od kompletnego zera. Osoba do tańczenia też się znajdzie