Wpis z mikrobloga

@malinowydzem: Tbh ja nie do końca zrozumiałem jak on to liczył. Czy to były kwoty w które było wliczone prowadzenie działalności? Bo nawet dotując u-------e po 4k miesięcznie to gdzie tu nazbierać 42tys
  • Odpowiedz
@malinowydzem którzy tyle mają? Mnie wciąż dziwią dochody pani od obory. Nauczyciele nie wyrabiają minimalnej i protestują, a szkolna pedagog ma 13 tys? Nawet jeśli 3 tys z tego to z wynajmu (ale to by musiało być duże miasto), to nadal kwota netto bardzo niepasująca do tego, jak się pani prezentuje w ŻnK.
  • Odpowiedz
@malinowydzem a, łysy i Ukrainka. To było w zeszłym tygodniu i już zapomniałam. W tym górnik z całą rodzinką towarzyszy biednej córce i jej chłopakowi w romantycznym wyjeździe, pani z obory ma już dużą część remontu za sobą, a Marcel zmienia plany zawodowe.
  • Odpowiedz
@TNBH: nie było szczegółowo powiedziane, ale on chyba wliczył wszystkie swoje biznesy, także zarobki i koszty prowadzenia sklepów. Tak więc pewnie wypłaty dla pracowników także w tym były. Bo skoro doliczył kredyt i zarobiki z apartamentów, to zakłądam, że sklepy też
  • Odpowiedz