Aktywne Wpisy
czarrny +6
Czy Waszym zdaniem opłaca się brać AC do auta o wartości 26k? Auto będzie użytkowane w dużym mieście.
Koszt AC 1488zł.
#motoryzacja #finanse #kiciochpyta
Koszt AC 1488zł.
#motoryzacja #finanse #kiciochpyta
źródło: temp_file1182500063809495684
Pobierz
Sonny86 +808
źródło: scaled_1000024899
Pobierz

System wstaje błyskawicznie, nie mieli dyskiem w tle, nie zajmuje połowy RAM-u na procesy, o których nawet nie wiem, co robią. Wszystko jest przewidywalne, logiczne i otwarte. Chcę coś zmienić, zmieniam. Chcę, żeby było po mojemu, jest po mojemu.
I to uczucie, że masz maszynę z powrotem w swoich rękach, a nie jesteś gościem we własnym komputerze, jest po prostu bezcenne. Fedora działa z tobą, a nie przeciwko tobie. Jak zresztą inne distro.
Dziękuję pan Tux.
#linux
źródło: temp_file1560360692872629706
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@Bpnn: chyba o MacOS mu chodziło
Randomowy hindus zyebie coś w milionowym updacie:
Wypopek używający do życia tylko przeglądarki i vlc: JAAAA PIERDHOOOOLE CZY WY WIECIE ŻE PRZESZEDŁEM NA LINUGZA BO TEN SYSTEM JEST ZA JE BI STY
@SystemHalted2_0: u mnie to był 2007 r. - wtedy zrezygnowałem z dualboota z XP na rzecz (bodajże) openSUSE (wtedy). I tak już zostało do dziś.
@bonus: bo wszystko zależy od setupu, są konkretne komputery na których linuch działa od kopa bez problemu, a na innych będziesz mieć problem z wszystkim po kolei: gpu, dźwięk, sieć, bluetooth, touchpad, wwan i tak dalej
@Obrzydzenie: Bo to musisz mieć konkretny sprzęt. Koniecznie musi być procesor intel, dysk tysionc, cztery ka,
Jeśli ktoś sprawnie porusza się po Linuxie a z Windowsem ma problemy pokroju dopasowania kształtów do otworów to to wygląda jak p---------e pod tezę. Windows 11 aktualnie po
@SystemHalted2_0: Tak jak to że ten rok jest rokiem linuxa.
I poprzedni był, i jeszcze poprzedni, i jeszcze poprzedni. I wiesz co? Kolejne 20 też będzie xD
Noo wygląda nawet spoko.
źródło: Zrzut ekranu 2025-11-06 222555
Pobierz@SystemHalted2_0: windows od dawna działa bardzo stabilnie.
@SystemHalted2_0: jak nie robisz nic sensownego to może i działa, comodore 64 też działa
Nie wiem po co i na co ale chciałbym