Wpis z mikrobloga

sprytny rumun jest sprytny, zanim przygotował się do 'największego' filmu opisującego ostatnie jego ruchy:
- poczekał, aż ktoś rozwodni temat filmu i odpowie dopiero na niego. Takim o to sposobem Rock grający symetrystę rozwodnił temat filmu 20 minutowego do godziny
- przeczytał wstęp jak z kartki
- piękny cherry picking i odnoszenie się do argumentu "pobił menela" skipując po drodze 3 inne argumenty
- 4 dni wyciszania "plebsu" przez submode na kanale
- w-------e ponad półtora tysiąca filmów z 3 kanałów
- usunięcie jednego kanału shoterskiego - ale mu padnie psycha jak teraz wyrośnie 10 mniejszych kanałów ( ͡° ͜ʖ ͡°)

a to dopiero 16 minut materiału i daje sobie spokój, kiszak nie zdaje sobie sprawy, że bycie toksykiem wraca do ciebie podwójnie jeśli jesteś twórcą internetowym. Nie graj k----u ofiary, kiedy sam byłeś oprawcą przez dłuższy czas.

#kiszak
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Ch0senIndygo: dlatego uważam że rock tylko zaszkodził całej sprawie, jak nie ma nic mądrego do powiedzenia to niech się nie odzywa, teraz Rumun powołał się na "autorytet", że w sumie nic złego nie robi i essa,za miesiąc znowu będą dymy i "wyjaśnianie Maćków"
  • Odpowiedz
  • 10
@miloszy:
wiesz co, tutaj jest 50/50 - gdyby Rock nie dodał swojego komentarza do tej sprawy, to prawdopodobnie nie byłoby żadnej odpowiedzi od rumuna. Teraz jest backlash ze strony community wiedząc co o-----ł za kulisami rumun, który udaje "rozliczenie z przeszłością".

Bawi mnie też, że kiep nie zrozumiał tytułu filmu - dosłownie jak jego akolici :D (Rumuński głupi pies dręczy psychicznie biednych strimerów pochodzenia polsko-gruzińskiego - Maciek z Czatu). Rumuński
  • Odpowiedz
@miloszy: ale rocka raczej nie obchodzą jakieś wojenki wykopkowo ludologiczne XD Mamy wolność słowa i jak chce to niech się wypowiada,bo z takiego zdania że " jak nie ma nic mądrego do powiedzenia to niech się nie odzywa..." - to zaczyna się cenzura jak u estrogenowego wampira.
  • Odpowiedz
@Ch0senIndygo: ja myślę że doskonale zrozumiał, tylko wykorzystuje to. Szczególnie, że zrzucenie Maćka z Czatu było zaplanowane i teraz nikt z jego widowni nie zweryfikuje prawdy.
  • Odpowiedz