Wpis z mikrobloga

Kilka dni temu słuchałem zapisu live Cielebiasia z kanału UFO Historie i gość z jednej strony miał jakieś pretensje że po co się tyle o tym 3I/Atlas mówi, że to pranie mózgów przez Żymian bo Avi Loeb to wiadomo kto i co i w ogóle dajcie już spokój z tym 3I/Atlas. Z drugiej strony sam cały czas ten temat grzeje bo przecież się klika to trzeba farmić wyświetleń ile wlezie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kanał kiedyś zapowiadał się ciekawy, ale teraz jak na niego wszedłem po jakimś dłuższym czasie to widzę że trochę to już Atora zaczyna przypominać. Jeszcze widzę że nagrywa z tym Dreczkowskim całym a to dobry szuriata na facebooku jest - wiecie teorie że "oni" przed nami coś ukrywają, astronomowie są opłacani przez tajne rządy abyśmy niczego się nie dowiedzieli itp itd ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#ufo #uap #3iatlas #ufohistorie #astronomia
t.....a - Kilka dni temu słuchałem zapisu live Cielebiasia z kanału UFO Historie i go...

źródło: UFOHistorie0-1

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@tujepolska: Gość próbuje balansować na granicy racjonalnego symetrysty. Raz mówi tak, raz inaczej, innym razem jeszcze co innego a tak naprawdę leci z wszystkim paranormalnym jak tylko się da bo to wyświetlenia I nie chce żadnego szura odstraszyc. Biznes i tyle. Też mnie skręca jak wchodzę na jego kanał momentami bo tak po prawdzie to ciężko mi wytrzymać większości jego materiałów bez ziewania: gadanie dla gadania xD
  • Odpowiedz
  • 5
@tujepolska Kanały Cielebiasia zrobiły się mocno tabloidowe, najczęściej lanie wody niestety, bo potencjał był. Takie czasy - wszystko dla kasy. Poziom trzyma, jako tako jeszcze Żelkowski, zwłaszcza jego filozoficzne rozważania na Wehikule Wyobraźni.
  • Odpowiedz
@meliss: Żelkowskiego to akurat właśnie nigdy nie trawiłem przez to jego lanie wody i używanie mądrych książkowych słów na siłę byle wydłużyć tylko swój wywód do granic możliwości. Na przyśpieszeniu x2 mnie to usypiało, a i ciekawego nic do powiedzenia nie miał poza snuciem teorii w swojej głowie. Z tej całej paczki tylko Cieliebiaś wydawał się spoko jak dla mnie, ale właśnie widzę teraz że coraz gorsze te podcasty a
  • Odpowiedz
@tujepolska: @meliss Z drugiej strony chlop nie ma za bardzo wyjścia ( nie żebym go usprawiedliwial xD) bo jak by miał mówić tylko o rzetelnych informacjach bez parcia na tabliidowy szum to z tego co wiemy o np: ufo może raz na rok by sklecił coś sensownego i kanal by mu zdechl 95% tego co omawia to opowieści z mchu, paproci i spekulacje. Po prostu brak konkretów w tym
  • Odpowiedz
  • 1
@CzarnyTroll Wytyczne YouTube są bardzo konkretne jeśli chodzi o powodzenie kanału, stawia się na ilość, nie na jakość. Cielebiaś chcąc się utrzymać na platformie musi być przede wszystkim aktywny. Jakość merytoryczna nie jest już tak ważna :)
  • Odpowiedz
  • 1
@tujepolska Żelkowski z czasów debat ufologicznych na paranormalium a Żelkowski obecnie to duży skok jakościowy. Jego diagnoza współczesności jest dość ciekawa. Zwłaszcza w ostatnich jego produkcjach.
  • Odpowiedz
Poziom trzyma, jako tako jeszcze Żelkowski, zwłaszcza jego filozoficzne rozważania na Wehikule Wyobraźn

@meliss:

Pan Marek tworzy świetne podkasty. Szkoda tylko, że coś podobno YouTube go ostatnio prześladuje. Z tego co zrozumiałem ich algorytmy chyba oznaczają jego twórczość jako tworzone przez AI.
Widziałem już jak na innych kanałach prowadzący mówią podczas przedstawiania się "to mój prawdziwy głos, nie jestem głosem sztucznej inteligencji".
  • Odpowiedz