Wpis z mikrobloga

• 3
@vorky: @first jakiegoś moderatora musiał wkurzyć, bo mu treści po usuwał od wyjścia na wolność - typowanie dzisiejszych meczy u mnie, też zostało usunięte( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 2
Przecież ty pod swoim autorskim tagiem wrzucasz ankiety, to co tym jełopom z moderacji do tego?

@rzaden_problem: właśnie nie mam pojęcia, dlaczego komentarze i typowania Sylwiusza zostały usunięte pod tymi ankietami.
  • Odpowiedz
@Zi3L0nk4 tak jak już wczoraj napisałem ,wasz kolega wypisuje takie obrzydliwe rzeczy ,że sie nie dziwie ,że go zbanowali . Na naukę ortografi poświęcił czas ale czytanie ze zrozumieniem jak widać nie jest jego mocną stroną bo regulaminu nie potrafił przeczytać ze zrozumieniem
  • Odpowiedz
@rzaden_problem nie nie ,to chodziło o to co wypisywał w dyskusji ze mną ,jak jakiś ograniczony gimnazjalista jakieś rzeczy o rodzinie mojej wypisywał i zamiast argumentów czy cokolwiek to o moim ojcu ciągle jakieś rzeczy wypisywał, że mi do wanny wchodził ,że się zapił na śmierć i że " jak tam papa w trumnie" i tego typu obrzydliwości non stop .
  • Odpowiedz