Aktywne Wpisy

czerwony_kmer +88
No i jak tu przejść, wie ktoś? Zgłosiłem na straż miejską, na policję i nawet napisałem do inpost.
Ogólnie to polecam przez UD wysyłać zgłoszenia do dwóch służb jednocześnie. Nawet jak nie dostanie od nich mandatu, to musi tracić czas aby to z nimi wyjaśniać. Plus jeśli samochód jest w leasingu, to dwukrotnie bank naliczy opłatę za wskazanie rzeczywistego właściciela auta.
#samochodoza
Ogólnie to polecam przez UD wysyłać zgłoszenia do dwóch służb jednocześnie. Nawet jak nie dostanie od nich mandatu, to musi tracić czas aby to z nimi wyjaśniać. Plus jeśli samochód jest w leasingu, to dwukrotnie bank naliczy opłatę za wskazanie rzeczywistego właściciela auta.
#samochodoza
źródło: IMG_1255
Pobierz
nieocenzurowany88 +371

W poszukiwaniu używanego routera 5G na Allegro znalazłem sprzedawcę-spamera, który sprzedaje na dodatek na koncie indywidualnym (nie firmowym). Mając 22 komentarze ma wystawione ponad 200 tysięcy ofert, z czego większość to duplikaty. Dodatkowo sprzedawca oszukuje w tytułach pisząc że oferuje routery "5G/LTE", "5G/4G" czy inne wariacje zawierające "5G", podczas gdy to są najzwyklejsze szajsowate routery 4G, które na oczy nie widziały 5G. W części ofert jest co prawda zmienione na "5GHz/LTE", ale to jest mniejszość.
Jakiś kupujący też skarżył się w komentarzu że naciął się na zakup, myśląc że router obsługuje 5G. Jak zgłosić tego cwaniaczka bez zgłaszania każdej oferty? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://allegro.pl/uzytkownik/jestemgadula