Wpis z mikrobloga

@artur-artur-098: Kup bieznie ze spora regulacja wysokosci. Nie bedzie nudno jak bedziesz zdychal przy 7min/km po 2 minutach, za to bedzie zajebiscie jak wiosna wyjdziesz na trase i zobaczysz, jak ci przedkosc przelotowa w------o w kosmos.
  • Odpowiedz
@artur-artur-098 próbowałem na siłce - też miałem wrażenie, że nudno oraz ze względu na brak przepływu powietrza leje się ze mnie bardziej niż powinno. Wolę na zewnątrz. Zimno nie przeszkadza (po rozgrzaniu się wprost przeciwnie - jest fajnie), gorzej z deszczem i smogiem...
  • Odpowiedz
@artur-artur-098: Ja miałem i bieżnie i rowerek, w domu, na siłce. Nie przechodzi to próby czasu. Bieganie w terenie to kompletnie inne uczucie. Jak dla mnie jedyna sensowną opcja to ewentualnie sobie kupić jakiegoś Walking pada za 600 stówek żeby kroków dobić oglądając serial albo pracując
  • Odpowiedz
  • 0
@artur-artur-098 ja biegam na bieżni na siłowni, kiedy na dworze leży śnieg. kiedy biegam bazę to wrzucam sobie serial / jakis filmik na yt I czas leci szybko. Jak robię intensywne treningi np sprinty czy wzniesienia to wystarczy muzyka.
  • Odpowiedz
@artur-artur-098 Ja mam bieżnię z jakiś tydzień i używam codziennie ( tak wiem, że to za krótki czas na opinie) XD Na mniejszej prędkości chodzę i oglądam sobie tik toka czy yt, a na większej to już jest taki sprint że tylko słuchanie muzyczki wchodzi w grę. Generalnie jak na ten moment to lepiej mi sie biega na bieżni niż na dworze. A teraz na taki czas jesień/zima to zajebista sprawa
  • Odpowiedz
@voliereen Mam Zipro Pacto, a kupiłam na morele. Jedyny minus to, że nie możesz jej zatrzymać i wznowić czasu, tylko liczy Ci od początku. Wpisz sobie na yt Marcin Skoczeń i pooglądaj filmiki, bo gość robi recenzje tego typu sprzętów i ja w sumie kupiłam z jego polecenia.
Ogólnie zadowolona jestem, śmiga jak trzeba i jeszcze nie zrobiłam z tej bieżni wieszaka na ubranie XD
  • Odpowiedz
@voliereen nie wiem czy jest cicha czy nie bo nie mam porownania z innymi, a co do prądu to tez nie wiem bo nie mam faktur na podstawie miesięcznego zużycia, mam nadzieje ze pomogłam xddd
  • Odpowiedz