Aktywne Wpisy

wykop +24
Nowe aplikacje Wykopu już na horyzoncie! 🚀 💙
Od dłuższego czasu pracujemy nad nowymi wersjami aplikacji dla Androida i iOS-a. Chcemy, żeby korzystanie z Wykopu było przyjemniejsze - szybsze, wygodniejsze i po prostu bardziej „Wasze”.
Dziś robimy kolejny krok - ruszamy z testami nowych aplikacji, a Was zapraszamy do udziału w nich. Wasze opinie pomogą nam dopracować Wykop tak, by korzystanie z niego na co dzień było jeszcze wygodniejsze, zanim oficjalna wersja trafi
Od dłuższego czasu pracujemy nad nowymi wersjami aplikacji dla Androida i iOS-a. Chcemy, żeby korzystanie z Wykopu było przyjemniejsze - szybsze, wygodniejsze i po prostu bardziej „Wasze”.
Dziś robimy kolejny krok - ruszamy z testami nowych aplikacji, a Was zapraszamy do udziału w nich. Wasze opinie pomogą nam dopracować Wykop tak, by korzystanie z niego na co dzień było jeszcze wygodniejsze, zanim oficjalna wersja trafi

Melkovva_ +567
źródło: temp_file7775354265503509487
Pobierz

Po wcześniejszych przygodach z Androidem (Note 2 -> S8+) postanowiłem że spróbuję iOSa i padło na 12 mini, później zwykła 13. Jeżeli chodzi o sam system to jestem zadowolony. Płynność o niebo lepsza niż w poprzednich samsungach, mogę się doczepić do kilku pierdół ale nie przeszkadzają mi one w codziennym użytkowaniu, a po tych 4 latach nie czuję spowolnienia tak jak to było w przypadku S8 który zacinał się przy prostych czynnościach i to mnie skłoniło do zmiany systemu.
Aktualnie zależy mi na dobrej baterii (mam 86% kondycji, ale przy naładowanym do 80-90% i pracy na LTE / 5G to często jak wracam do domu przed 17 to już mam w okolicach 20-25% i powoli skłaniam się ku noszeniu ładowarki lub powerbanka ze sobą. Według statystyk wychodzi około 7h SoT na dzień (nie ma statystyki od ładowania do ładowania tylko liczone za cały dzień).
I teraz się zastanawiam czy przeprosić się i dać drugą szansę androidowi czy zostać przy iOS i brać 16e / 17e. Interesują mnie tylko te „małe” telefony do 6.3”(patrząc na to jakie patelnie dziś serwują).
Co byście brali na moim miejscu i dlaczego?
#ios #apple #iphone #android
Zostać czy zmieniać?
Komentarz usunięty przez autora
@handstander:
-Wybierz g---o z wiecznymi problemami.
-Wróć do ios narzekając że android to g---o.
Jeśli nie widzisz dla siebie innego andka niż pixel to bierz iPhone. Zaoszczędzisz czas i nerwy.
@n3u8 Napisałem w poście że interesują mnie telefony max 6.3”, a wyjeżdżasz z takim klocem