Wpis z mikrobloga

@Lardor: a co złego w crossoverach poza tym, że są w modzie?

*tak kupiłem T-Roca zamiast Golfa, mając porównanie - uważam, że do codziennego użytku chyba w każdym aspekcie przebija Golfa.
  • Odpowiedz
@Leniek: @ilookoutside: Byłem przy odbiorze Lexusa. Było bardzo elegancko, w prezencie czekoladki (takie z tych droższych, ładne, ale nie wiem czy dobre bo dzieciaki wyżarły). Podpisanie kwitów w specjalnym pokoju i przejście do pokoju odbioru gdzie stało tylko auto, świetnie oświetlone, kluczyki, przeszkolenie i odjazd. Robiło wrażenie.

Byłem przy odbiorze toyoty - w zasadzie to samo było, ale zamiast czekoladek jakieś ulotki, zgody marketingowe i śmieci, zamiast pokoju
  • Odpowiedz
@bacaa90 z drugiej strony za ok. 200k można brać passata, który będzie miał trochę mniej mocy ale będzie większy i wygodniejszy. Ja dasz 150-160k można brać octavię RS. Dobrze sobie to vw zaplanował
  • Odpowiedz
@miszkurkam: Który dealer robi takie wydania? Ja ja odbierałem Golfa w lipcu to nawet niespecjalnie sie wysilili z myciem, a w centrum wydań był taki ruch że na jednej hali wydawali 4 auta na raz i kolejka już stała na kolejna godzine. Gość podpisał ze mną papiery dał kluczyki i powiedział "że to jest proste to tam pan sobie sam ogarnie, a jak coś to prosze dzwonić" :)

tak kupiłem
ChempyTuj - @miszkurkam: Który dealer robi takie wydania? Ja ja odbierałem Golfa w li...

źródło: 20250701_142242

Pobierz
  • Odpowiedz