Wpis z mikrobloga

@ish_waw: Hołownia za te wypowiedź szmateckiego powinien z urzędu uruchomić postępowanie dyscyplinarne w sejmie i nawet skierować zawiadomienie do prokuratury. Już rzucali koktajlami mołotowa w siedziby posłow PO, Bąkiewicz nawołuje coś o napalmie, nasza prawica w polsce to chorzy psychicznie ludzie każdy z nich powinien mieć postępowanie z urzędu
  • Odpowiedz
@Pracuje_zdalnie_chyba PiS nie zrobił nic z aferą Polnordu dokładnie w ten sam sposób, w jaki Tusk i spółka nie zrobią nic z aferami PiSu.

K---a k----e łba nie urwie jak to powiedział klasyk.

Ale Roman ma oczywiście więcej za uszami, na przykład kwestionowanie wyboru prezydenta i polaryzacja społeczeństwa w celu osiągnięcia swoich celów.
  • Odpowiedz
@groman43: co jest nie tak w sprawie polnordu? Bo nawet pisowskie sądy mówiły że sprawy nie ma czego dowodem jest ostatni już ostateczny wyrok na jego korzyść, sam Polnord też nigdy nie wniósł zażalenia na żaden z wyroków więc co wiesz czego sądy nie wiedzą?
  • Odpowiedz
dokładnie w ten sam sposób, w jaki Tusk i spółka nie zrobią nic z aferami PiSu.

@groman43: a to rozumiem, że romanowski s--------ł na węgry dla sportu a ziobro udaje śmiertelnie chorego dla jajec? Dawno czegoś tak głupiego nie czytałem a siedzę tu codziennie XD

K---a k----e łba nie urwie jak to powiedział
  • Odpowiedz
@szmichal: już nie mi oceniać czy powinien wygrać czy nie, natomiast bardzo zastanawiająca była ta sprawa z ponownym liczeniem, myślę, że jakieś przesłanki w stronę manipulacji głosami były. Kibol boli ale przynajmniej nie o--------a i podpisuje także chwilowo jestem zadowolony z niego nawet, tylko żeby wstydu już takiego nie robił i będzie git
  • Odpowiedz
Ale Roman ma oczywiście więcej za uszami, na przykład kwestionowanie wyboru prezydenta i polaryzacja społeczeństwa w celu osiągnięcia swoich celów.

@groman43: TO TO K---A ZGŁOŚ NA POLICJĘ, a nie, czekaj, ktoś już zgłosił i wyszło, że jednak Giertych miał rację, są potwierdzone nieprawidłowości przy liczeniu głosów.
  • Odpowiedz
@ish_waw: Romek nigdy nie napisał pisma procesowego, które byłoby na jakimkolwiek poziomie. Jego marketing zrobił z niego kogoś ale adwokatem jest w ch j słabym.
  • Odpowiedz