powiem wam jedno w xtb mam jakieś grosze, resztę kapitału przetransferowałem do innego złodzieja.
ani lepszy ani gorszy, ale xtb to jedna wielka zakała.
na rynek weszło tak dużo innych banków, które dają gwarancję kapitału i muszą spełniać konkretne normy żeby przetrwać.
xtb to jeden wielki syf, jedna wielka zakała. Po co wam takie g. o . w. n . o
śmierdzi, żaden z tego pożytek.
ludzie ogarnijcie się
po co trzymać powyżej 100 tyś zł w jakimś totalnie odklejonym świecie gdzie nie macie żadnej gwarancji że wasze ciężko zariobione pieniądze są bezpieczne.
jeśli zarabiasz przykładowo 5 tyś zł miesięcznie na czysto, 3 tyś zł wydajesz na życie, i zostaje ci tylko niecałej 20% wypłaty, po co na ..... nie wiadomo jakie fekalie czy świętości trzymać twoją ciężko zarobionę kasą, którą ci zje inflacji i tak umrzesz na raka w wieku 50 lat w jakimś
XTB
ludzie ogarnijcie się, życie jest za krótkie żeby się męczyć z taką PATOLOGIĄ!!!
@makler___gieldowy: Ale wiesz że jak kupisz jakieś akcje to w sumie broker nie ma znaczenia bo jak XTB upadnie to sobie je przeniesiesz do innego brokera.
@n_____S: jak masz wątpliwości to po co sam sobie to robisz, kupuj pełne jednostki, akcja apple ok 1000 zł no sorry co za problem kupić do 2, prowizja 0 przypominam, ew. jeśli tak bezsensownie dokupujesz po 0.xxx akcji to przy regularnym kupnie co najwyżej miesiąć ryzykujesz te ułamki. Ja dla bezpieczeństwa sprzedałbym całośść i kupił 2 całe.
ani lepszy ani gorszy, ale xtb to jedna wielka zakała.
na rynek weszło tak dużo innych banków, które dają gwarancję kapitału i muszą spełniać konkretne normy żeby przetrwać.
xtb to jeden wielki syf, jedna wielka zakała. Po co wam takie g. o . w. n . o
śmierdzi, żaden z tego pożytek.
ludzie ogarnijcie się
po co trzymać powyżej 100 tyś zł w jakimś totalnie odklejonym świecie gdzie nie macie żadnej gwarancji że wasze ciężko zariobione pieniądze są bezpieczne.
jeśli zarabiasz przykładowo 5 tyś zł miesięcznie na czysto, 3 tyś zł wydajesz na życie, i zostaje ci tylko niecałej 20% wypłaty, po co na ..... nie wiadomo jakie fekalie czy świętości trzymać twoją ciężko zarobionę kasą, którą ci zje inflacji i tak umrzesz na raka w wieku 50 lat w jakimś
XTB
ludzie ogarnijcie się, życie jest za krótkie żeby się męczyć z taką PATOLOGIĄ!!!
#wykop #przegryw #religia #wiara #przemyslenia
#gielda #xtb #meczennicyxtb #biznes #pieniadze #usd #usa #pln #euro