Wpis z mikrobloga

Jakieś to wszystko takie nie wiem

z zapowiedzi najlepsza liga ever, i handel faktycznie w końcu sprawia przyjemność

ale coś nie ciągnie do gry :/ i mam 150k kills, level 90 i nadal ani jednego div XD jedynie jakieś 40 chaosów przy duszy, i to wszystkie z heista bo na mapach nawet tego nie ma

#pathofexile
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@assninja lootu jest mniej, bo w zapowiedzi ligi tego oczywiście nie powiedzieli, ale mody na mapach zostały znerfione i dają teraz mniejszy pack size i quantity więc dysproporcja pomiędzy zwykłą t16, a t17 że strongboxami jest jeszcze większa xD
Na tym etapie potrzebny jest kompletny rebalance endgamu
  • Odpowiedz
@assninja: Nie wiem ile killi mam, ale pierścionek pokazuje mi 15 divów z ziemi w tym jeden lucky drop 10 dvów z blighta, plus pewnie z 20 zarobionych na farmie

Jedyne co denerwuje pół mapy zasrane ścianami i fioletowy filtr. Nienawidze delirium, a teraz mam jego fioletową wersję na kazdej prawie mapie :/
  • Odpowiedz
  • 2
Nawet sama bieda nie jest taka straszna, ale tak ogólnie jakoś ta liga mnie nie wciągnęła jak Settlersy i Mercenaries

@Kiedys_Mialem_Fejm: a to jeszcze lepiej bo mapa zasrana i jednocześnie kasuje mechaniki które mogły się tam spawnować jak esencje czy ritual xD

Widzisz na mapce esencje, podchodzisz a tam
assninja - Nawet sama bieda nie jest taka straszna, ale tak ogólnie jakoś ta liga mni...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@assninja: 500k killi, 95lvl, na sobie i w magazynie mam jakies 100div, takich z samego dropa moze z 5 albo 6.

Handel to jest po prostu mistrzostwo.

Co mnie w-----a:
Mechaniki ligowe z tymi wallami, po chuju fest, nie wiem po co to jest,
  • Odpowiedz
a to jeszcze lepiej bo mapa zasrana i jednocześnie kasuje mechaniki które mogły się tam spawnować jak esencje czy ritual xD

Widzisz na mapce esencje, podchodzisz a tam

@assninja: GGG twierdzi, że nic takiego nie ma miejsca i nawet wydali oświadczenie xD
  • Odpowiedz