Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kempes: nie wiedziałem że sędziowie których powoływał Lech Kaczyński to też są neo XD

Ale wy macie w głowie naprute silniaczki, kosmos
  • Odpowiedz
via Android
  • 7
@Njal Gaśniczku, ty po 8 latach nadal nie wiesz dlaczego część sędziów określa się "neo"!? Ciężko wam coś przyjąć do wiadomości, znana wasza przypadłość (σ ͜ʖσ)
  • Odpowiedz
@Kempes: wiem, to ci co zastąpili lusticowców w sądach bo próbowali nie pozwolić wam na dalszą degradację systemu sprawiedliwości - wiedzą to wszyscy którzy są wystarczająco starszy iż pamiętają jak to w Gdańsku Platforma miała swoich sędziów na telefon, nawet wyrok można było uzgodnić jak składniki do pizzy w Dominos

Całe szczęście już nikogo normalnego te wasze sądy i prokuratury nie ziembią więc nikt po za wami następnym razem nie
  • Odpowiedz
  • 7
@Njal: Chwila chwila... a kto to chwalił sędziego Tuleję, jak kazał wznowić śledztwo w sprawie jednego z wątków katastrofy smoleńskiej? Takie szury jak ty... a później nagle wam się nie spodobał, bo wydał w innej sprawie wyrok nie po waszej myśli, Tacy jak ty to muszą mieć srogie rozdwojenie jaźni w takich sytuacjach. Pewnie codziennie rano jak widzisz swoją mordę w lustrze to spluwasz od razu do umywalki XD
Ja
  • Odpowiedz
@Kempes: W waszej partii lubicie posługiwać się sloganami, nawet w nazwie do niedawna jeden mieliście - Platforma obywatelska - w rzeczywistości byliście tak obywatelscy jak była milicja obywatelska.

Natomiast co do komunizmu to bardzo ostre słowa jak na wyborcę Kurdyckiej, Boniego, Rosatiego i Barczyka - członków PZPR oraz waszego ulubionego alfabety ekonomicznego Balcerowicza który komunie zawdzięcza wszystko co ma łącznie z obsranymi gaciami (oczywiście jak na neolibka przystało jest jej
  • Odpowiedz
@Kempes: w partii na którą głosuje nie ma starych komuchów co za nadawanie na kolegów do służby bezpieczeństwa wyjeżdżali na studia do Stanów Zjednoczonych jak u ciebie więc dostrzegam wszystko tak jak powinienem - to ty głosujesz na byłych członków PZPR więc przynajmniej nie ośmieszaj się wytykaniem przeciwnikom korycianym przeszłości w poprzednim ustroju
  • Odpowiedz
  • 19
@Njal:

w partii na którą głosuje nie ma starych komuchów

A to od razu mów, że nie mieszkasz w Polsce i nie bierzesz udziału w polskich wyborach XD

Ale to ty chcesz powrotu rządów na modłę komuchów, coś na kształt rządów Putina w Rosji. Więc neokomuchu, szanuj ludzką inteligencję i nie rób z siebie jeszcze większego głupka niż jesteś. Rządy silnej ręki, która całkowicie eliminuje przeciwników politycznych wszelkimi środkami... gorzej,
  • Odpowiedz
@Kempes: Napisał wyborca partii która klaskała podczas resetu dyplomatycznego na knadze Miediediewa jak gdyby płacił diamentami za każdy połyk Kremlowskiej spermy, nie ośmieszaj się bardziej niż już to zrobiłeś bocie Giertycha

W Partii Razem są młodzi socjaldemokraci i na nich głosuje jak jestem w Polsce - ja nie muszę się wstydzić na kogo głosuje, ty to co innego.
  • Odpowiedz
  • 5
@Njal: A przypomnisz, w którym roku było to klaskanie dla Putina i jacy jeszcze inni politycy światowi wtedy klaskali? NO nie napiszesz, bo wiesz że się ośmieszysz.
Tylko przypomnę, że jeden w z polskich polityków napisał odezwę do Rosjan nazywając ich w niej BRAĆMI... tego też pewnie nie pamiętasz młody XD
Razemek, czyli typowy odszczepieniec PiSowski, który się wstydzi do tego przyznać. Dobrze trafiłem z ta neokomuną! Do tego emigrant...
  • Odpowiedz
@Kempes: Ciągle tylko PiS, PiS i PiS, nie chce cię martwić mordo ale to ty głosujesz na uśmiechnięty PiS xD

Ale jak to dziecinne, no co ty libku, teraz się wyrzeszkasz kapitalizmu? przecież mam większy kapitał od ciebie, mam dobre samochody, nieruchomości więc zgodnie z twoją ideologią jestem od ciebie lepszy... Jestem solą tej ziemi według partii na którą głosujesz ;-)

W jednym zdaniu piszesz o rozdawnictwie i komunie a
  • Odpowiedz
@Kempes: ja mam prawackie fantazje bo to ty jesteś prawicowcem, dostosowałem się do rozmówcy poziomem, jeszcze zaraz napisze coś o rozdawnictwie i pora na CSa

A nie, wróć, już mnie ubiegłeś i dałeś upust swojej ekonomicznej degrengoladzie Balcerowiczowskiej dwa wpisy wyżej xD

A co do majątku ja akurat faktycznie go mam więc propozycja klękania i przepraszania za to że muszę egzystować z takim BIEDAKIEM jak ty w jednym kraju ciągle
  • Odpowiedz
  • 1
@Njal: A w tych twoich snach o swoim majątku były jednorożce? A były też księżniczki, co ciebie głaskały po klacie? A krasnoludki? A smoki? ()

hahahahahahahahahahaha... fantazjuj dalej, bo twoje historie na swój temat nawet mnie ujęły i na prawdę mam z ciebie niezłą bekę! Nie przestawaj pisać co posiadasz, a czego ja nie posiadam, drogie mentalne dziecko XD

• Odpowiedz