Aktywne Wpisy

NaczelnyWoody +64
Dawno nie widziałem takiego meltdownu od czasów Stonogi xD
2,5 roku chłop yebał w januszexie po 480 godzin żeby załadować się po same kule w krypto by z kolei pomnożyć kapitał i zostać kumplem Elona Muska, wszystko w pisdu, pół miliona poszło się yebać xD
#zonda #gielda #kryptowaluty #frajerzyzmlm #antykapitalizm #pracbaza
2,5 roku chłop yebał w januszexie po 480 godzin żeby załadować się po same kule w krypto by z kolei pomnożyć kapitał i zostać kumplem Elona Muska, wszystko w pisdu, pół miliona poszło się yebać xD
#zonda #gielda #kryptowaluty #frajerzyzmlm #antykapitalizm #pracbaza

mirko_anonim +30
✨️ Dziwne doświadczenia w związku – historia z Tindera Ⓘ
chyba najbardziej dziwny zwiazek mialem z pewna dziewczyna poznana na #tinder. Fakt byla bardzo ladna ale od poczatku cos mi w jej zachowaniu nie pasowalo i czulem ze cos ukrywa. W tamtym czasie zarabialem dosc dobrze i na wszystkie zachcianki bylo. Jestem z natury niekonfliktowy, nie mam nalogow takze sielskie zycie miala. Jedyna klotnie jaka pamietam to byla o to
chyba najbardziej dziwny zwiazek mialem z pewna dziewczyna poznana na #tinder. Fakt byla bardzo ladna ale od poczatku cos mi w jej zachowaniu nie pasowalo i czulem ze cos ukrywa. W tamtym czasie zarabialem dosc dobrze i na wszystkie zachcianki bylo. Jestem z natury niekonfliktowy, nie mam nalogow takze sielskie zycie miala. Jedyna klotnie jaka pamietam to byla o to

Ale wy macie w głowie naprute silniaczki, kosmos
Całe szczęście już nikogo normalnego te wasze sądy i prokuratury nie ziembią więc nikt po za wami następnym razem nie
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Ja
Natomiast co do komunizmu to bardzo ostre słowa jak na wyborcę Kurdyckiej, Boniego, Rosatiego i Barczyka - członków PZPR oraz waszego ulubionego alfabety ekonomicznego Balcerowicza który komunie zawdzięcza wszystko co ma łącznie z obsranymi gaciami (oczywiście jak na neolibka przystało jest jej
A to od razu mów, że nie mieszkasz w Polsce i nie bierzesz udziału w polskich wyborach XD
Ale to ty chcesz powrotu rządów na modłę komuchów, coś na kształt rządów Putina w Rosji. Więc neokomuchu, szanuj ludzką inteligencję i nie rób z siebie jeszcze większego głupka niż jesteś. Rządy silnej ręki, która całkowicie eliminuje przeciwników politycznych wszelkimi środkami... gorzej,
W Partii Razem są młodzi socjaldemokraci i na nich głosuje jak jestem w Polsce - ja nie muszę się wstydzić na kogo głosuje, ty to co innego.
Tylko przypomnę, że jeden w z polskich polityków napisał odezwę do Rosjan nazywając ich w niej BRAĆMI... tego też pewnie nie pamiętasz młody XD
Razemek, czyli typowy odszczepieniec PiSowski, który się wstydzi do tego przyznać. Dobrze trafiłem z ta neokomuną! Do tego emigrant...
Ale jak to dziecinne, no co ty libku, teraz się wyrzeszkasz kapitalizmu? przecież mam większy kapitał od ciebie, mam dobre samochody, nieruchomości więc zgodnie z twoją ideologią jestem od ciebie lepszy... Jestem solą tej ziemi według partii na którą głosujesz ;-)
W jednym zdaniu piszesz o rozdawnictwie i komunie a
A nie, wróć, już mnie ubiegłeś i dałeś upust swojej ekonomicznej degrengoladzie Balcerowiczowskiej dwa wpisy wyżej xD
A co do majątku ja akurat faktycznie go mam więc propozycja klękania i przepraszania za to że muszę egzystować z takim BIEDAKIEM jak ty w jednym kraju ciągle
hahahahahahahahahahaha... fantazjuj dalej, bo twoje historie na swój temat nawet mnie ujęły i na prawdę mam z ciebie niezłą bekę! Nie przestawaj pisać co posiadasz, a czego ja nie posiadam, drogie mentalne dziecko XD