Aktywne Wpisy

Tragiczna demografia nie wynika z cen nieruchomości i niskich wynagrodzeń. Wynika z nieodwracalnych zmian kulturowych, z prania mózgu urządzanego ludziom w social mediach, wynika z instagramów, tinderów, tiktoków i całego tego guana. A to co mamy teraz to dopiero preludium - pokolenia 2007+, czyli dzisiejsi 18latkowie, są tak kulturowo odmienni od naszych wyobrażeń że za kilka lat dzietność nie będzie oscylować wokół 1 tylko 0, możecie się dziś z tego śmiać

Varmandoble +39
Czy tylko mi się wydaje czy agrest poszedł w zapomnienie? Całe moje dzieciństwo i nastoletnie życie mieszkałem na wsi i ciotka miała mnóstwo drzew i krzewów z owocami, między innymi z agrestem. Pamiętam, że bardzo lubiłem to jeść, ale za cholerę nie mogę sobie przypomnieć smaku. Chyba było trochę słodkie, ale nie za bardzo, trochę kwaśne. Nie przypominam sobie, żeby ktoś a najbliższej okolicy miał agrest, w przeciwieństwie do czereśni, wiśni, gruszka,

Mateusz rozegrał wykopków jak arcymistrz szachowy. Pięknie się ogląda płacz schizofreników i psychopatów, którzy w 99% są jego fanami ale słusznie zostali zbanowani, zapewne za napisanie czegoś idiotycznego na streamie i teraz tu próbują wylać swoją frustrację. <3
I co ten potężny wykop zrobił? Wykopki szczekają, a karawana jedzie dalej.
Maciek z czatu props za kontent, dobre memy i tytuły tworzyłeś, jesteś kreatywną osobą.
W szachy to on by się nawet nie dał rady nauczyć grać
- więcej ludzi dowiedziało się o odpałach kiszaka dzięki filmikom Maćka z czatu
- usunięcie łącznie 1600 filmików z kanałów rumuna na YT
- brak przyrostu widzów oraz subów u draculi. Ba, jest nawet spadek po tym miesiącu
- wszyscy (wykopki, YT, twitter oraz reszta internetu) dostawali przez miesiąc quality kontent i masę okazji do beki z menelobijcy
Jeżeli przyjmiemy, że arcymistrz szachowy traci hetmana, dwie wieże i skoczka
No tak go nieruszlo, ze zniknelo ponad 1000 filmow i kanal z shotami.
Tyle kiszak gadal o braniu odpowiedzialnosci za konsewkencje, wysmiewal ludzi z tego powodu, a teraz w panice pousuwał/schowal ponad wlasnych 1000 filmow, bo boi sie ze ktos zobaczy jak sie zachowywal i bedzie go z tego powodu wysmiewal, tak jak to bylo