Aktywne Wpisy

Dorciqch +39
źródło: temp_file8589038139457099639
Pobierz
nervous_breakdown +248
Ciekawostka: zespół Pectus istnieje tylko po to, aby występować w telewizji śniadaniowej, opowiadać o tym, że są braćmi i że w tym roku na święta będą lepić pierogi
#muzyka #ciekawostki
#muzyka #ciekawostki
źródło: 000LM014IOUC5MT8-C322-F4
Pobierz

efekt skali” (pozdro dla kumatych) za te 5,50,100k g---o się ukręci, a poza sezonem to np można tydzień w ciepłym kraju spędzić za 3000 zł xD
a z 3000 zł to se guwno ukręcę czy to na giełdzie czy w nieruchach, za to wspomnienia będą przyjemne XD chyba czas zacząć stosować chłopski rozum XD kapitan państwo uratuje
A tak to ja vs fundusze ja vs banki ja vs Dzicy najemcy XD (liczy się masa i mięśnie pdk) @MakiawelicznyAltruista
Co z tego, ze mam jakiś kapitał, jestem w stanie odłożyć miesięcznie jakąś kwotę, jak to wszystko to kropla w morzu XD wszystko zjada inflacja, bro po prostu idź w etf XD lepiej już chyba te kasę przeyebac na przyjemności ziemskie niż walczyc o wczesną emeryturę, jakaś kolejna panhemia będzie wojenka i guwno będzie z tych ROI, dywidend XD a niektórzy przynajmniej zdechną z dobrym wspomnieniami i bez zamartwaianka się
#pracbaza #gielda #nieruchomosci #finanse #rozwojosobisty #inwestycje
źródło: IMG_6961
PobierzCo do kwoty 3k... Przy agresywnej grze i z
Można i z 100 zł w teorii ( ͡° ͜ʖ ͡°) a wiemy jak jest i ilu to zrobiło? XD
Jeżeli już, to lepiej walczyć przede wszystkim o lepszą pracę i wyższe zarobki, bo to automatycznie podniesie Twoją jakość życia teraz i na emeryturze. W ogóle to wyższe zarobki powinny być problemem numer 1, a nie
@Zimny-jak-lod: jak tak będziesz patrzył na świat to nic się nie będzie opłacać i planować dłużej niż na pół roku w przód nie będzie sensu.
Oczywiście takich osób jest malutko, no ale w innej branży poza lekarską czy prawdziwą JDG to raczej niemożliwe do osiągnięcia, nawet prezes zarządu tyle nie zarabia
Nawet nie procent, a jakiś promil osób z JDG zarabia więcej, niż normalny człowiek na umowie o pracę w jakiejś korporacji.
Hydraulik potrafi wyciągnąć kosmiczne kwoty. Stolarz, dekarz, etc.
@nie_umiem_inwestowac: przecież tutaj siedzą tylko tacy co minimum tyle zarabiają. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A potem odbije w roku tak jak w covidzie? Straszne