Wpis z mikrobloga

@Kapppa111: bardzo pozytywny scenariusz.
Dla rankingarzy najwazniejszy jest mecz w Pradze, każde punkty tam beda bezcenne w kontekscie dystansu do Czechów.

Zresztą w następnej kolejce Sparta jedzie do Warszawy. Jeśli w tych dwóch meczach zrobilibyśmy 4 punkty, to jest szansa na złapanie kontaktu z Czechami na wiosne
  • Odpowiedz
@5KYN3T: wczoraj chyba widziałem najbardziej wyplusowany komentarz na meczykach, że ten Alemao to przy Świdrze i Buksie taki wymiatacz i że go potrzebujemy w kadrze, ale popatrzyłem w statystyki i to popierdółka jest, która Świdrowi i Buksikowi może buty czyścić, chociaż nie zdziwie się jak ukłuje Kuchenkorza.
  • Odpowiedz
@5KYN3T: jestem przeciwnikiem antycypowania wyników na podstawie jednego, ostatniego meczu. Lech nie zagra dwóch tak złych meczow pod rząd a Rayo nie ma tak szerokiej kadry żeby utrzymać poziom z la liga.
Rayo ma większe szanse ale wątpię by tu byl jakiś pogrom
  • Odpowiedz
@first: A to wiesz, już nie chodzi o samego Alemao, tam cała drużyna gryzie trawę, u siebie przy fanatycznych kibicach tym bardziej, tam tracą punkty najwięksi z LaLiga. To nie są może tacy rzeźnicy jak z Getafe, ale jeśli chodzi o pasję i poświęcenie nie mniejsze bulteriery. Presują zawzięcie, szybkie skrzydła, Lech lubi trzymać środek pola i posiadać piłkę. W to graj dla Rayo, a Lech to też nie Barcelona.
  • Odpowiedz