Aktywne Wpisy
Robol +304
Najbardziej w tej ODDOLNEJ inicjatywie lubię to, że łatwogang streamuje ze skromnej ODDOLNEJ mikrokawalerki 30m na skromnej ODDOLNEJ dzielnicy Warszawy, Pradze, a jego mamą jest ODDOLNA księgowa niszowej i oddolnej firmy deweloperskiej. Sam łatwogang wcześniej nikomu nieznany ledwo wiązał koniec z końcem ODDOLNIE i pro publico bono pomagając takim ODDOLNYM muzykom jak Quebo czy Roxi. Na jego streamie pojawiają się ODDOLNI celebryci, szczególnie ci, którzy się skompromitowali reklamowaniem ODDOLNEJ giełdy kryptowalut #

Skipi1111 +93

Dobrze powiedziane. Na przykład mój spieprzony samotny mózg sprawia że przywiązuje się nawet do prostututki xD
A że nie mam innej opcji na bliskość to wpadam w błędne koło.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
@moll: A dokładnie może nadawać sens, ale nie musi. Tak jak i wiele innych rzeczy. Bo jakby to banalnie nie zabrzmiało, to życiu nadaje sens, to co uważasz, że mu go nadaje. Co to jest to, już nie ma znaczenia.
@Wiedzmumin: Jak nie chcą? Przecież jest pełno kobiet w związkach.
Po co wprowadzasz agresywna narrację do dyskusji? Jaki to ma sens? Może wróć na tag przegryw i tam się baw?
@mirko_anonim: Nie wiem, nie znam się. Nie do mnie ten komentarz.
@moll: Aktualnie, większość kobiet chcę taką "dojrzałą miłość" mieć od razu. Nikt nie uczy kobiet, że o związek trzeba dbać i go pielęgnować, dlatego przy byle problemie porzucają swoich partnerów, bądź oczekują, aby to mężczyzna się starał i robił wszystko aby było idealnie. Niestety, jednostronnie to jest niemożliwie.
Niby logicznym jest, że starać się muszą obydwie strony, no ale jakimś dziwnym