Aktywne Wpisy

hotshops_pl +1049
Hej #wykop, tak jak obiecaliśmy z okazji Black Friday robimy #rozdajo
Dzisiaj polecimy na grubo i rozdajemy:
Smartwatch Amazfit GTR 3
Portal z promocjami HotShops.pl to miejsce gdzie codziennie pojawią się promocje, kupony i okazje z przeróżnych sklepów! Tworzą nas użytkownicy - to oni dodają i oceniają
Dzisiaj polecimy na grubo i rozdajemy:
Smartwatch Amazfit GTR 3
Portal z promocjami HotShops.pl to miejsce gdzie codziennie pojawią się promocje, kupony i okazje z przeróżnych sklepów! Tworzą nas użytkownicy - to oni dodają i oceniają
źródło: rozdajo-amazfit-gtr-3
Pobierz
gonzo91 +64
#gielda
OKI oficjalnie ograniczone do GPW. Szykuje się gigapompa.
OKI oficjalnie ograniczone do GPW. Szykuje się gigapompa.
źródło: temp_file5637701514831927187
Pobierz

Czy ktoś mógłby mi streścić co to za uniwersum? Było kiedyś uniwersum Kononowicza, Klapka ale te jest dla mnie nowe
Tylko że takie wyobrażenie jest w jego głowie. Tak naprawdę jest tylko zakompleksionym hipokrytą. Jego dyskusje polegają na tym że zwyzywa komuś starego, zbanuje go i essa. Jego osiągnięcia są albo nieznaczące albo oszukane. Jego
8 - Jechanie jechaniem, ale gra arcydziełem nie jest. Przesada w drugą stronę. Ot porządna gra (po bardzo kiepskim starcie o którym oczywiście nikt nie
@kaminarii
Dziękuję wszystkim za odpowiedzi jesteście widzę bardziej w tym obcykani niestety ja mam małe doświadczenie w grach więc to nie jest chyba dobre dla mnie uniwersum do toczenia beki ale mimo wszystko dzięki:)