Wpis z mikrobloga

@JanuszPDM: @skrzypek_na_polpietrze Kiszak jest międzynarodowym ekspertem od gier. Jego recenzje są rzetelne i szczegółowe. Oprócz tego jest wybitnym graczem, ma wiele osiągnięć w speedrunowaniu oraz challenge w soulsach. Nie boi się poruszać drażniących tematów.

Tylko że takie wyobrażenie jest w jego głowie. Tak naprawdę jest tylko zakompleksionym hipokrytą. Jego dyskusje polegają na tym że zwyzywa komuś starego, zbanuje go i essa. Jego osiągnięcia są albo nieznaczące albo oszukane. Jego
  • Odpowiedz
@Fetas64: 7 - akurat ten punkt bym przemyślał wywalić. Żeby mieć odbiór tego tytułu akurat wystarczy te przysłowiowe 'przebiegnięcie' głównego wątku. A te wszystkie zachwyty czy obrony nieźle się zestarzały finalnie - widać po ocenach graczy, nawet na samym steamie. Ot średni zwykły średniak 5/10.

8 - Jechanie jechaniem, ale gra arcydziełem nie jest. Przesada w drugą stronę. Ot porządna gra (po bardzo kiepskim starcie o którym oczywiście nikt nie
  • Odpowiedz
  • 0
@Fetas64: myślę że wyczerpałeś temat tak że łaaaaa:) @Pulkownik_Wolodyjowski po pierwszym akapicie już się zacząłem domyślać że pewnie jest dokładnie odwrotnie
@kaminarii
Dziękuję wszystkim za odpowiedzi jesteście widzę bardziej w tym obcykani niestety ja mam małe doświadczenie w grach więc to nie jest chyba dobre dla mnie uniwersum do toczenia beki ale mimo wszystko dzięki:)
  • Odpowiedz