Aktywne Wpisy
CoDwa +50
Można się nie zgadzać z organizatorami, można mieć do nich żal, ale jutro nie chodzi o nich. Każdy kto się uważa za Polaka powinien jutro być w warszawie. Chodzi o to, czy jeszcze mamy w sobie coś z narodu, czy potrafimy razem stanąć obok siebie i się nie kłócić czy już całkiem daliśmy się urobić uśmiechniętej polsce. Bo jak nie wyjdziemy na ulice, to zaraz sprzedadzą nas za granty, tęczowe flagi i
źródło: 464504256_938742064955249_3657066857326622625_n.jpg
Pobierz
#psiarze to podludzie
leży taki bydlak bez kagańca, ludzie muszą go omijać
musiałam czekać 20min na kolejny tramwaj, bo zwyczajnie bałam się wejść
ile
leży taki bydlak bez kagańca, ludzie muszą go omijać
musiałam czekać 20min na kolejny tramwaj, bo zwyczajnie bałam się wejść
ile
źródło: att.1ntQ4F-aWiIjj2x86zPwXhIiPIlVuzYc6ecBDEMrFxM
Pobierz

zwróćcie uwagę na te ciągłe sub mody na czacie, one są po to żeby jak później klip był wrzucany na youtube to żeby tworzyć fałszywą percepcję, że widzowie kiszaka go wspierają.
kiszak kiedyś nie miał takiej sekciarskiej widowni, sam oglądałem streama gdzie zaczął p-------ć i czat zacząl po kiszaku jechać. co wtedy zrobił? odpalił na chwilę sub mode'a, zmienił temat i po jakimś czasie po cichu przestawił znowu czat na dla wszystkich.
później jakieś normiki oglądają sobie filmiki na youtubie - na czasie kiszaka wychwalają, w komentarzach kiszaka wychwalają bo wszystko pousuwane i tak to wygląda. wygląda od co najmniej roku odkąd bliżej go śledzę.
później kiszak ci gada, że on jest otwarty na dyskusję czy nawet krytykę. widzisz jakiś dobry merytoryczny komentarz który jest krytyką i ma dużo łapek w górę? po kilkudziesięciu minutach już go nie ma.
@miloszy: nie działa bo cenzura powoduje, że twoja grupka "hejterska" przechodzi na jakiegoś discorda czy właśnie wykop i stają się zawzięci. to samo jest u bruce'a, mammona.
u kiszaka ten efekt skali słynny zadziałał - stał się popularny, podejrzewam że pobanował tysiące ludzi którzy go teraz szczerze nie lubią a niektórzy nienawidzą i efekty widać.
z tymi tysiącami to się tylko pozornie wydaje, że